Назад

Най-добрите приложения за създаване на страници и дизайн на Shopify

В този кратък блог пост ще ви предоставим едни от най-добрите приложения на Shopify за създаване и дизайн на страници чрез приплъзване. Без да ви оттегзаваме, наслгадете се на нашият блог пост, написан с цел да ви бъде от помощ.

#1 PageFly Създател на целеви страници

На този етап PageFly е едно от най-добрите безплатни приложения на Shopify, предлагащо гъвкави инструменти за създаване на онлайн магазини на shopify. Благодарение на неговия многофункционален редактор с плъзгане , онлайн търговците ще могат да усъвършенстват своите уеб страници до възможно най-малките детайли. Има дори широк набор от шаблони, от които можете да избирате, отговарящи на изискванията на всеки бизнес.

PageFly Основни функции
 100+ шаблона с редактор с плъзгане и пускане. SEO-приятелски дизайн без отрицателно въздействие върху скоростта на зареждане. Фокусирани върху реализациите елементи и интеграции за подобрена ефективност на уебсайта.
 Дизайн на списък с колекции, за да помогне на клиентите да намират продукти с лекота.
 Раздели за публикации в блогове за актуализирани новини за продуктите и индустрията.
 Мултимедийни елементи като анимации, видеоклипове и добавяне на изображения за подобряване на ангажираността на уебсайта.

Освен предлагането на безплатен план, можете да разгледате и другите им цени, за да получите достъп до по-разширени функции на приложението. Има две възможности за избор:

  • Плащайте в момента: $24 – $89/месец въз основа на броя на вашите публикувани страници/секции (вариращи от 10 до 100).
  • Enterprise: $199/месец (ако се таксува месечно) , което ви позволява да имате всички изключителни услуги, които PageFly може да предостави.

#2 GemPages Създател на целеви страници

Второто име в нашия списък, когато става дума за най-добрите безплатни приложения за магазин Shopify, категоризирани в създателя на страници, е Gempages. Той предлага обширна библиотека от добре проектирани шаблони с всички типове страници от начална, продуктова, колекция, често задавани въпроси до публикации в блогове.

Освен това можете също да използвате техните елементи, насочени към преобразуване, като таймер за обратно отброяване и брояч на акции , за да създадете усещане за неотложност. С това намерение ще можете да използвате витрината си и да превърнете посетителите в клиенти за нула време.

GemPages Основни функции
100+ управлявани от преобразуване елемента за увеличаване на продажбите, като брояч на наличности, таймер за обратно отброяване и др.80+ професионални шаблона, които се вписват във всички видове индустрии.Асистентът за интелигентна оптимизация GemMeter предоставя предложения в реално време, за да ви помогне да проектирате уебсайта ефективно.
График на страница, за да планирате вашите промоции и събития предварително.
Запазване на шаблон за прилагане на един и същ дизайн към множество страници, без да се налага да започвате отново. 

#3 LayoutHub 

Получавайки оценка от 4,9/5 от 2645 отзива , LayoutHub заслужава да има място сред първите безплатни приложения на Shopify за създатели на страници. Това е идеалното решение за тези от вас, които нямат много време да инвестират в дизайн на уебсайт

Техните мощни инструменти за персонализиране са предназначени да помогнат на потребителите да създадат перфектното оформление само с няколко кликвания. Всички шаблони са създадени от опитни професионалисти в електронната търговия, което гарантира увеличение на процента на реализация.

Точно като други безплатни приложения на Shopify, LayoutHub също предлага ценови планове освен безплатната опция. Като плащате $14,99 – $59,99 на месец , ще бъдат добавени още функции, за да помогнат на онлайн търговците да увеличат максимално трафика на уебсайта си.

Заключение

Като цяло, за тези от вас, които са с ограничен бюджет, тези безплатни приложения на Shopify определено ще бъдат голяма помощ. Това е така, защото те вече покриват най-основните функции, необходими за постигане на по-високи продажби

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти