WordPress & Woocommerce

Изработка на WordPress сайт и Woocommerce магазин

Изградете онлайн бизнеса си с нас
Ние ще помогнем на вашия WordPress сайт да предостави очакваното интерактивно преживяване на клиентите ви

Всеки изработен сайт от нас е с гаранционен период с безплатна техническа поддръжка.
web-dev-webness
Дизайн

Дизайн и изработка на WordPress

Ние предлагаме висококачествен UX UI дизайн на уебсайтове за онлайн бизнеса. Нашата агенция е специализирана в изработката на WordPress сайтове и онлайн магазини, които са професионални, успешни и лесни за управление. Съчетаваме уникален дизайн и функционалност, които да отразят вашата визия и цели. Всеки уебсайт и онлайн магазин изработен от нас е SEO оптимизиран за да бъдете сигурни че винаги ще излизате на първите страници в търсачките.
 • Персонализиран уеб дизайн за всички устройства
 • Функционалност без граници
 • Многоезичен сайт
 • Мултисайт - множество сайтове, едно табло за управление
Поддръжка

Поддръжка на WordPress

Услугите за поддръжка на WordPress са абсолютно необходими. WordPress, както всеки друг софтуер, пуска актуализации за подобряване на производителността на платформата всеки месец. При нужда от нашите услуги за поддръжка на WordPress, ние можем да ви съдействаме и да гарантираме, че вашият сайт и онлайн магазин ще работи добре, след промените и актуализациите. Нашата WordPress компания създава редовни резервни копия, за да защити вашето уеб съдържание, в случай на инцидент.
 • Защита на сайт
 • Редовни актуализации
 • Резервни копия на сайта 2/ден
 • 24/7 Надеждна поддръжка
SEO

WordPress SEO

WordPress покрива 80 до 90 процента от вашите нужди за SEO оптимизация. Вашата основна структура на сайта и онлайн магазина е удобна за SEO и ролята на нашата компания за разработка на WordPress е да използва инструменти за подобряване на ефективността при търсене на вашите услуги/продукти в интернет. Създаването и мониторинга на сайта ви, стратегия за ключови думи е в основата на услугите ни.
 • Технически SEO одит
 • Цялостна SEO оптимизация
 • Изграждане на качествени обратни връзки/Backlinks
 • Подобряване на скоростта, за по-добро класиране
WordPress

Разгледайте
нашите WordPress проекти.

WordPress сайтове, по които работихме 
със страст и отдаденост

FAQ

Въпроси и отговори

Колко време отнема изграждането на уебсайт?

Изграждането на информационен уебсайт обикновено отнема 10 дни, докато изграждането на онлайн магазин може да отнеме един месец.

Какъв е работният процес за изграждане на уебсайт?

Процесът обикновено започва с безплатна консултация, последвана от създаване на оферта въз основа на бюджета на клиента. След това се създава план на проект с индивидуален ръководител на проекта и се стартира дизайнът на уебсайта, като предварително се използва маркетингов екип, който да създаде съдържание, насочено към потребителите. След потвърждение от страна на клиента се пристъпва към изработка и добавяне на функционалности, като целият процес се вижда от страна на клиента.

Какво определя цената на уебсайта?

Цената на един уеб сайт се определя от функционалностите, които ще включва, оптимизацията и времето, инвестирано в разработката.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки