WordPress & Woocommerce

Изработка на корпоративен уеб сайт и Woo commerce онлайн магазин

Изградете онлайн бизнеса си с нас
Ние ще помогнем на вашия WordPress сайт да предостави очакваното интерактивно преживяване на клиентите ви

Интуитивен и лесен за навигация

Професионален и функционалнален

Дизайн

Нашият дългогодишен опит в професионалния дизайн и изработката на WordPress, ние изработваме професионални и успешни за онлайн бизнеса ви сайтове. Специален дизайнер на WordPress изработва дизайн, а разработчик на WordPress създава страници, удобни за SEO оптимизиране, за да отговаря на вашите предпочитания. Нашата WordPress агенция създава вашия сайт със уникален дизайн и с функционалността, от която се нуждаете.

Поддръжка

Услугите за поддръжка на WordPress са абсолютно необходими. WordPress, както всеки друг софтуер, пуска актуализации за подобряване на производителността на платформата всеки месец. При нужда от нашите услуги за поддръжка на WordPress, ние можем да ви съдействаме и да гарантираме, че вашият сайт ще работи добре, след промените. Нашата WordPress компания създава редовни резервни копия, за да защити вашето уеб съдържание, случай на инцидент.

WordPress SEO

WordPress покрива 80 до 90 процента от вашите нужди за SEO оптимизация. Вашата основна структура на сайта е удобна за SEO и ролята на нашата компания за разработка на WordPress е да използва инструменти за подобряване на ефективността при търсене на вашите услуги/продукти в интернет. Създаването и мониторинга на сайта ви, стратегия за ключови думи е в основата на услугите ни.

Хостинг

Нашите конкурентни цени за уеб дизайн на WordPress сайт са пакетни с хостинг услуги от най-високо ниво. WordPress предоставя свобода за избор на доставчик на хостинг услуги. Нашата агенция хоства уебсайтове на WordPress, така че можете да разчитате на нашето денонощно наблюдение, защита на данните на вашия сайт от заплахи и осигуряване на бързо зареждане на страниците.

WordPress

Разгледайте
нашите WordPress проекти.

WordPress сайтове, по които работихме 
със страст и отдаденост

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки