Ние поддрържаме вашия уебсайт и онлайн магазин работещ на оптимално ниво

Срещу месчен абонамент нашият екип от професионалисти ще се погрижи за сигурността, актуализациите, необходими промени по съдържанието и добавяне на допълнителна функционалност.

Какво включват нашите услуги за поддръжка на уебсайт?

Плановете които предоставяме са гъвкави и напълно съобразени с нашите клиенти
 Не е нужно да плащате месечен абонамент, ако ви е необходимо еднократно съдейтвие.

Актуализации по уеб дизайна & създаване на лендинг страници

Ние предлагаме пълно съдействие при създаване на уеб дизайн, включително редизайн на страница,  създаване на ново съдържание и дизайн на лендинг страници.

Актуализация на съдържание

От огромна важност е информацията и съдържанието в сайта ви да бъде актуално. Във времето ще се наложи да актуализирате съществуващи продукти/страници. Ние сме тук да съдействаме ежедневно.

Независимо дали искате да добавите нови продукти, да изтриете копие на страница, нов дизайн на страница или да добавите нова функционалност към уебсайта ви, нашите услуги за поддръжка на сайтове и онлайн магазини предлагат това, от което се нуждаете.

 • Увеличаваме  присъствието на уебсайта в търсачките
 • Превръщаме посетителите на сайта в потенциални клиенти
Техническа поддръжка

Като опитна агенция за изработка на сайтове и дигитален маркетинг знаем, че е необходимо да разберем къде се намира вашият онлайн бизнес и как сте стигнали до там, затова предлагаме безплатен одит на уебсайт, който ще ви даде представа  кой етап губите потенциалните си клиенти и не привличате посетители.

 • Безплатен одит на уебсайтове за  възможни подобрения
 • Услуги за редизайн уеб сайтове
 • Дизайн и стратегия за съдържание за генериране на потенциални клиенти
Защита на уебсайта ви

Няма нищо по-важно от сигурността на вашия уебсайт, особено ако той съхранява чувствителни данни. Честите надстройки на софтуера и актуализациите на защитата са от съществено значение за поддържането на вашия уебсайт сигурен и защитен. Хакерите може да бъдат привлечени от уебсайт, който не е актуализиран от дълго време. Освен това липсата на защита увеличава уязвимостите към сайта ви. Ние настройваме защитни стени на сайта ви, блокираме IP с висок брой заяки за вход, защитаваме ви от нежелан спам.

 • Поставете бъдещи цели, като използвате най-новите технологии
 • Възползвайте се от нашите шаблони за анализиране на пазара и стратегия на бизнеса.
Подобрение на SEO

Google предпочита уебсайтове, които са добре оптимизирани и предоставят най-ценното съдържание. Въпреки това, ако имате страници с грешка 404 страницата не е намерена и не е пренасочена към подходяща страница, позоциите на уебсайта ви могат да пострадат. Ако Google прегледа вашия уебсайт и открие проблеми, може да бъдете деиндексирани. Основната цел на вашия уебсайт е да генерира посетители, следователно поддържането му актуален с подходящи данни, актуална информация, ключови думи и бързото зареждане на уебсайта ви, добрата производителност може да ви помогне да се класирате на първа страница.

Актуализации за онлайн магазини

Голяма част от продажбите в онлайн магазините се осъществяват благодарение на промоционални кодове, имейл маркетинг, завлядяващи призиви за действие и добре обмислени банери и визуни елементи.

Нашият екип може да ви помогне да поддържате сайта си актуален при наличието на предстоящи кампании с отстъпки, пакети и промоции, доставки, промени в цените на продуктите ви.

Системи, които поддръжаме

Ние предоставяме техническа поддръжка на WordPressOpencartShopifyWix и много други платформи, както и сайтове, които не са изградени със CMS. Можем да предоставим месечна поддръжка на уебсайт и онлайн магазин незабавно.

Защо имам нужда от експерт по додръжка на Shopify?

Поддръжката на Shopify ще предложи много основно ниво на помощ и поддръжка по отношение на вашия магазин. Те няма да добавят персонализирани функции или код. Вместо това те ще ви насочат към официален експерт като нас, който да свърши работата.

Поддръжката предоставена от нас поддържа уебсайта ви актуален, защитен и достъпен

Защо да доверите поддръжката на сайта ви на Webness?

Задълбочен одит и тестване

Стартирайки с план за месечна поддръжка на сайт или онлайн магазин, нашият екип от експерти ще извърши цялостен преглед и одит на текущото състояние на сайта ви.

Редовни копия на сайта

Редовен мониторнинг архивиране и съхраняване на резервни копия на уебсайта и онлайн магазина ви 2 пъти на ден е от основните отговорности на нашия екип.

Валидни сертификати

Ще гарантираме че всички ваши домейни и поддомеини са с валиден сертификат за сигурност.

Оптимизиране на скоростта

Нашият екип гарантира, че скоростта на вашия сайт е оптимизирана, времето за зареждане на страницата ви и компресията на изображенията са на ниво.

Актуализации на код, плъгини, теми и компоненти

Ние гарантираме, че всички остарели CMS скриптове, плъгини и теми са актуални и работят правилно.

SEO aктуализации

От повредени връзки, които трябва да бъдат поправени, до липсваща информация за мета тагове, нашият SEO екип преглежда и коригира всички проблеми.

Заявете нова функционалност
или направете запитване за месечна поддръжка

FAQ

Въпроси и отговори

Защо се нуждаете от поддръжка на вашия сайт и онлайн магазин?

За да поддържате всичко актуализирано, за по-добро представяне и работа на сайта, редовни актуализации на кода и PHP версията на сайта. По този начин ще избегнете "счупвания" на сайта.

Колко струва поддръжката на уебсайт и онлайн магазин?

Нашите разходи за поддръжка се основават на инвестираното време на час, като цената може да варира в зависимост от обема на работата. Плащате само за това, което е свършено по сайта ви.

Какво включва поддръжката на сайта?

Нашите услуги за поддръжка на сайтове включват:

 • Качване на съдържание и продукти
 • Редовно проследяване на правилната работа на сайта ви и технически одит
 • Технически SEO одит
 • Миграция на сайт и смяна на домейн
 • Коригиране на грешки
 • Добавяне на допълнителна функционалност
 • Актуализиране на плъгини теми и платформа
 • Добавяне и проектиране на страници с планирани повиквания и планирани месечни задачи
 • Добавяне и дизайн на лендинг страници
 • Техническа оптимизация
 • Проследяване и отчети от Google search console
 • Копие на сайта 2 пъти дневно 
 • Оптимизиране на скоростта на заредане
 • Защита на сайта
 • и много други
Ние сме повече от ваш дългосрочен партньор

Искате ли да поговорим за поддръжката на вашия уеб сайт

Специализиран екип по техническа и цялостна поддръжка на вашия уебсайт и онлайн магазин.

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти