Разпознаваем бранд

Изграждане на бранд и визуална идентичност

Брандирането е процес на създаване на различна идентичност за бизнес в съзнанието на вашата целева аудитория и потребители

Брандинг

Визуална Идентичност

Посланието, ценностите и цялостната картина, което се предлагате на вашата целева аудитория са от изключително значение за успеха и мисията на вашата компания. В днешни времена не може без добре развита марка и идентичност на бизнеса, а това е нещо което ние обичаме да правим.
  • Брандиране в социални мрежи
  • Изграждане на лого
Брандинг

Брандиране на бизнеса

Израждането на правилната идентичност на марката е основата, на която трябва да оделите специално внимание. Ние не само изграждаме бранда ви от нулата, много от компаниите ни се довериха да позиционираме техния бранд в цяла Европа.
  • Идентичност на марката
Брандинг

Бранд дизайн

Изграждането на идентичност и графичния дизайн са неразривно свързани. Вашето лого, уеб сайт, визитки и брошури трябва да предават посланието, че са едно цяло. По този начин вие налагате вашият бранд и сте разпознаваеми, а ние сме тук за да помогнем с това.
  • Графичен дизайн

Бранд

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Накратко, Webness e студио за дизайн и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, с пълен набор от уеб услуги, фокусирани върху креативността и тясно сътрудничество с клиентите. Ние се занимаваме с изработката на уеб сайтовеизработка на онлайн магазинибрандиране, създаване на интерактивно преживяване и създаване на стойностно съдържание. Ние обединяваме уеб дизайна и уеб изработката в една компания, за да ви предоставим цялостни продукти. Вие споделяте желанията си, ние ги изграждаме.

FAQ

Въпроси и отговори

Защо брандирането е важно за бизнеса?

Брандирането е важно за бизнеса, защото помага за изграждането на доверие и надеждност сред потенциалните клиенти, създава трайно впечатление и отличава бизнеса от неговите конкуренти. Силният бранд може също да увеличи възприеманата стойност на продукт или услуга, което води до увеличаване на продажбите и лоялността на клиентите.

Какви елементи съставляват бранда?

Елементите, които изграждат един бранд, могат да включват лого, цветова схема, типография, съобщения, тон на гласа и други визуални и вербални елементи. Силният бранд също има ясно и последователно послание, мисия и ценности, които са в съответствие с целевата аудитория на бизнеса.

Колко струва брандирането?

Цената за брандирането може да варира в зависимост от обхвата на работата и размера на бизнеса. Желанието на клиента и нишата в която се позиционира.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки