Разпознаваем бранд

Изграждане на бранд и визуална идентичност

Няма два еднакви проекта за брандиране. Всеки от тях има собствена индивидуалност, привлича уникална аудитория и има индивидуализирани цели – ето защо ние персонализираме нашия процес за всяка марка.

Визуална Идентичност

Посланието, ценностите и цялостната картина, което се предлагате на вашата целева аудитория са от изключително значение за успеха и мисията на вашата компания. В днешни времена не може без добре развита марка и идентичност на бизнеса, а това е нещо което ние обичаме да правим.
  • Брандиране в социални мрежи
  • Изграждане на лого

Брандиране на бизнеса

Израждането на правилната идентичност на марката е основата, на която трябва да оделите специално внимание. Ние не само изграждаме бранда ви от нулата, много от компаниите ни се довериха да позиционираме техния бранд в цяла Европа.
  • Идентичност на марката

Графичен дизайн

Изграждането на идентичност и графичния дизайн са неразривно свързани. Вашето лого, уеб сайт, визитки и брошури трябва да предават посланието, че са едно цяло. По този начин вие налагате вашият бранд и сте разпознаваеми, а ние сме тук за да помогнем с това.
  • Графичен дизайн

Какви стъпки предприемаме за изграждането на вашия бранд?

Цялостен преглед и оценка на вашата марка. Все още нямате бранд? Всичко е наред, ние ще се уверим, че нуждите ви отговарят на целите, преди да започнем работа по визуалната идентичност.

Проучване на конкурентите ви, вашата аудитория и изграждане на ваша собствена уникална марка са стъпките, които предприемаме, за да гарантираме успеха на бранда ви.

След проучването взимаме под внимание всички одити и изработваме персонална стратегия за марката ви, според вашите нужди. Подготвяме план за действие и го прилагаме в реална среда чрез тестване.

Тук изграждаме основните дизайнерски елементи, от които се нуждаере, за да представите бранда си в най-добрата светлина. Това е визуалният език на вашата марка - лого, типограция и цветова палитра

Тук включваме всичко, от което се нуждае вашия бизнес. Това са брошури, визитни картички, имейл подписи, дизайн на оферти и фактури и др. Въпреки, че всеки наш проект е различен, ние ще се погрижим да предоставим всичко необходимо за визуалната идентичност на вашия бранд.

Предоставяме ви наръчник за вашата марка, това представява задълбочено ръководство за това как да управлявате вашата марка - цветови палитри, иконки, типограция - всички необходими елементи на едно място за развитието на вашата марка.

„Вашата марка е най-важната инвестиция, която можете да направите във вашия бизнес.“

Как да добавите стойност на вашия бизнес чрез бранд стратегия?

Създайте силно послание и индивидуалност на марката

Вашата марка е повече от просто лого. Марката притежава индивидуалност и създава доверие за вашите клиенти. Колкото по-добра е марката, толкова по-реномиран е вашият бизнес.

Определете вашата целева аудитория

Като дефинираме вашите цели и задачи, ние можем да разберем и достигнем по-ефективно вашата аудитория. На свой ред това ще помогне да издигнете марката си на следващото ниво.

Направете вашата марка последователна

Наличието на последователен образ във всички медийни канали ще създаде доверие у вашите потребители. От вашия уебсайт до директен дистрибутор, разпознаването на вашата марка ще гарантира, че интерактивността с марката ви е на най-високо ниво.

Създайте уникално и запомнящо се присъствие

Това, което вашите потребители и клиенти ще запомнят от вашата марка, е това, което ви отличава от вашата конкуренция. С правилната бранд стратегия, това ще остави трайно впечатление и ще засили интереса към марката ви.

Бранд

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Накратко, Webness e студио за дизайн и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, с пълен набор от уеб услуги, фокусирани върху креативността и тясно сътрудничество с клиентите. Ние се занимаваме с изработката на уеб сайтовеизработка на онлайн магазинибрандиране, създаване на интерактивно преживяване и създаване на стойностно съдържание. Ние обединяваме изграждането на бранд, дизайн и уеб изработката в една компания, за да ви предоставим цялостни продукти. Вие споделяте желанията си, ние ги реализираме.

FAQ

Въпроси и отговори

Защо брандирането е важно за бизнеса?

Брандирането е важно за бизнеса, защото помага за изграждането на доверие и надеждност сред потенциалните клиенти, създава трайно впечатление и отличава бизнеса от неговите конкуренти. Силният бранд може също да увеличи възприеманата стойност на продукт или услуга, което води до увеличаване на продажбите и лоялността на клиентите.

Какви елементи съставляват бранда?

Елементите, които изграждат един бранд, могат да включват лого, цветова схема, типография, съобщения, тон на гласа и други визуални и вербални елементи. Силният бранд също има ясно и последователно послание, мисия и ценности, които са в съответствие с целевата аудитория на бизнеса.

Колко струва брандирането?

Цената за брандирането може да варира в зависимост от обхвата на работата и размера на бизнеса. Желанието на клиента и нишата в която се позиционира.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин