Назад

Планер на проекти

Твърде често ни се случва да говорим с клиенти, които са имали лош опит с компания за уеб дизайн или фрийлансъри. Най-често срещаното оплакване е, че крайният резултат не отговаря на очакванията им. Това обикновено се дължи на липсата на консултация или комуникация преди да започне работа по проекта.

Ние отделяме време, за да обсъдим вашия проект надълго и нашироко с вас, преди всякакви официални споразумения или работа по ваш проект. Разбирането на вашите изисквания, нуждите на вашия бизнес и вашите крайни цели е от ключово значение за за да гарантираме, че уеб услугата, която предоставяме, не само отговаря на вашите очаквания, но се надяваме и да ги надхвърли.

Освен това тук е мястото да отбележим, че нашите взаимотношения са напълно прозрачни и вие можете да проследявате работата ни от самото начало. Как става това? – Ние ви предоставяме достъп към работната среда, както и достъп до софтуера, който ползваме да планираме вашият проект, в който всяка актуализация по сайта ви се отбелязва.

Какво включва консултацията?

Консултацията за дизайн и изграждане на уебсайт обикновено включва физическа или виртуална среща (среща в ZOOM) с нав ръководител. По време на консултацията ние се опитваме да получим необходимата информация за вашият бизнес, включително силните и слабите страни на сегашният ви сайт (ако има такъв). Само чрез разбиране на вашия бизнес, неговата позиция на пазара, вашите конкуренти и това, което бихте искали да постигнете онлайн, можем да създадем индивидуално решение, което да отговори на вашите нужди.

Доста често се срещаме с потенциални клиенти, за да обмислим потенциални бизнес идеи или нови услуги, които искат да предложат онлайн. Понякога е достатъчно да споделите вашите идеи с някого със солиден технически опит, и да проследите как вашите идеи стават реалност.

Моля попълнете формата

  Име

  Имейл адрес

  Вашият уеб сайт

  Дизайн на сайт, който ви допада

  Услуга

  Бюджет

  Време за изпъленение на проекта

  Описание на проекта

  Файлове за прикачване