Локална SEO оптимизация

Локална оптимизация за максимални реализации на локален бизнес

Вижте как вашият уебсайт се справя с местната конкуренция в резултатите от търсенето с Google и картите. 

SEO анализ

Ние класираме вашия сайт на по-предни позиции

Класирайте се по-високо в Google Maps

Класирайте се високи позиции по топ ключови думи за локален бизнес

Подобряваме резултатите от търсенето в Google

Анализи на органичнит резултати за локален бизнес и подобряване

Оптимизиране рекламните кампании в Google

Оптимизирайки органичното класиране за локален бизнес, вие ще намалите значително разходите за реклами

Преборете се с местната конкуренция онлайн

Ще разгледаме какво правят вашите конкуренти и къде са пропуските им, за да ви изпратим по-напред в класацията за местен бизнес

Какво да очаквате след като заявите SEO одит?

Ние анализираме 20-те най-важни елемента от вашата малка обява в Google My Business и предоставяме приложими препоръки за оптимизация, за да повишим позицията на вашата обявапри окално търсене.

Как се справяте с вашите конкуренти по отношение на един от най-важните фактори за класиране? Авторитетът на домейна, препращащите домейни, котвен текст, резултатът за спам на връзката ни помагат да разберем как да класираме сайта ви в по-високи позиции.

Тук ние идентифицираме сайтовете, които вече се класират за същите ключови думи, по които искате вашият бизнес да бъде намерен в Google, откриваме техните слабости и ги използваме във ваша полза, за да ги изпреварим в резултатите от търсенето.

След като се уверим, че SEO и техническите елементи на вашите най-важни страници са добре оптимизирани и лесно достъпни от Google, за да им позволим правилно да обхождат и индексират страниците ви в резултатите от търсенето, като започваме с оптимизацията на сайта ви страница по страница за локален бизнес.

Ценообразуване

Разбивка на това, което е включено в нашата услуга за цялостен SEO одит на вашия сайт.

от 299лв

Анализ на топ местни/локални ключови думи

Анализ на конкурентите в Google Business

Анализ на препоръки в Google Business

Анализ на топ органични ключови думи

Анализ на органичните резултати

Препоръки за по-добри органични резултати

Анализ на рекламите на конкуренти по ключови думи
FAQ

Въпроси и отговори

Защо е нужна SEO оптимизация?

SEO оптимизацията е необходима, защото помага да се подобри видимостта на уебсайта на страниците с резултати от търсачките, което улеснява потенциалните клиенти да намерят вашия бизнес онлайн. Тази повишена видимост може да доведе до повече трафик, потенциални клиенти и в крайна сметка продажби.

Как SEO оптимизацията ще ми спести пари?

О: Като оптимизирате уебсайта си за търсачките, можете да привлечете повече органичен трафик към сайта си, което е безплатно. Това означава, че можете да спестите пари от платена реклама, тъй като разчитате на безплатен, целеви трафик от търсачките, за да привлечете потенциални клиенти към вашия сайт.

Колко струва SEO оптимизацията?

Цената на SEO оптимизацията може да варира в зависимост от обхвата на работата и размера на вашия уебсайт. Някои фактори, които могат да повлияят на разходите, включват конкуренцията във вашата индустрия, размера на уебсайта ви и количеството оптимизация, която трябва да се направи

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти