Уеб дизайн

Персонализирани уебсайтове, които отговарят на действителните нужди на клиента

Увеличете реализациите, подобрете изживяването на клиентите и покажете марката си с иновативни и ангажиращи уебсайтове
Уникален уеб дизайн

Насочени към резултати уебсайтове, съобразени с вашия бизнес

Развийте бранда си по-бързо
достигнете до петенциални клиенти.

UX UI ДИЗАЙН И ПРОТОТИП

Въпреки, че „правим всичко“ от концепцията на уеб дизайна до изработване и поддръжка на сайт и онлайн магазин, ние сме тук и да ви предоставим професионално изработени потребителско ориентирани дизайни и прототипи.

ЛЕСЕН ЗА НАВИГАЦИЯ

Освен красив уебсайт дизайна, трябва да бъде лесен за работа и навигиране. Затова ние залагаме на семпъл и изчистен дизайн, който да не обърква вашите клиенти, а напротив, да го навигира по вашите страници, когато се спре на вашия сайт.

ИНТЕРАКТИВНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Вероятно сте разбрали, че уеб дизайна и изработката на уеб сайт са в основата на това, което предлагаме. В непрекъснато развиващата се уеб среда това може да включва и много допълнителни уеб услуги. Ние предлагаме всичко това – красиви творчески концепции, до практични и изчистени дизайни, ориентирани към потребителите.

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Интерактивните преживявания несъмнено са най-мощният начин за ангажиране на аудиторията, и това е нещо, което насърчаваме всички наши клиенти да проучат и ползват.

КРЕАТИВЕН

Ние имаме основен фокус върху креативния и индивидуален дизайн за вашата марка. С това се отличаваме от останалата част от уеб агенциите, в които шаблоните за дизайн са нещо обичайно и креативността липсва.

РЕДИЗАЙН

Може би вече имате собствен екип за разработка и поддръжка на сайт, който има нужда от креативни съвети, относно уеб дизайна и преминаването на седващо ниво – потребителско изживяване и философия на дизайна, или се нуьдаете от цялостен редизайн ние ще се радваме да ви консултираме и работим с вас.

Стъпки при изграждане на уеб дизайн

С нашият експертен екип от UX / UI вземаме под внимание цялостната стратегия за бранд дизайн, ако сме прескочили тази фаза си определяме среща с вас в която да обсъдим цветовата палитра, типографията и послянието което искате да носи вашият уебсайт/ Тази фаза установява всички специфики, когато става въпрос за съдържание, функционалност, визуални елементи. 

- Начало на проекта
- Карта на сайта
- Дизайн стратегия
- Изготвяне на скици и фреймове


В тази фаза предоставяме PDF версии на дизайна на клиента, за да ги прегледате, предоставите обратна връзка и одобрите.

- Цялостен дизайн на страниците
- Илюстрации
- Типография
- Цветова схема

Разработване на одобрените дизайни и внедряване на функции на и интегриране на API, софтуер или конфигурации на трети страни. След това първоначалната компилация се проверява вътрешно за QA и се изпраща на клиента за окончателен преглед.

-Разработка
- Интеграции на трети страни
- Осигуряване на качество при тестване
- Осигуряване на бързина на зареждане на страниците и цялостна защита на сайта

Before After
Ние сме повече от ваш дългосрочен партньор

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин