Shopify

Изработка на Shopify магазин

Изградете онлайн бизнеса си с нас
Ние ще помогнем на вашия Shopify онлайн магазин да предостави очакваното интерактивно преживяване на клиентите ви

Всеки изработен сайт от нас е с гаранционен период с безплатна техническа поддръжка.

Дизайн

UX UI дизайн

Ние изграждаме високоефективни, с красив и семпъл дизайн онлайн магазини на платформата на Shopify. Нашият екип от  Shopify професионалисти разработва персонализирани решения, които ще подобрят текущата ви уеб ефективност и ще привлекат нови клиенти към вашия електронен магазин.
 • Персонализиран уеб дизайн
 • Дизайн насочен към потребителя
 • Удобен и завладяващ дизайн за всички устройства
 • Многоезичен
Поддръжка

Поддръжка на Shopify

Услугите за поддръжка на онлайн магазина са абсолютно необходими. Shopify , както всеки друг софтуер, пуска актуализации за подобряване на производителността на платформата всеки месец. При нужда от нашите услуги за поддръжка на Shopify, ние можем да ви съдействаме и да гарантираме, че вашият онлайн магазин ще работи добре, след промените.
 • Защита на сайт
 • Актуализиране на информация
 • Добавяне на функционалност
 • 24/7 Надеждна поддръжка
SEO

Shopify SEO

Изграждането на онлайн магазин на платформата Shopify е стандарт за коректност и отзивчивост към активността на потребителите. Скоростта на зареждане на страниците, каталога и отделните блокове винаги ще задоволи вас и вашите клиенти.
 • Технически SEO одит
 • Цялостна оптимизация
 • Бърз и модерен онлайн магазин
Shopify

Разгледайте
нашите Shopify проекти.

Shopify онлайн магазини, по които работихме 
със страст и отдаденост

FAQ

Въпроси и отговори

Колко време отнема изграждането на уебсайт?

Изграждането на информационен уебсайт обикновено отнема 10 дни, докато изграждането на онлайн магазин може да отнеме един месец.

Какъв е работният процес за изграждане на уебсайт?

Процесът обикновено започва с безплатна консултация, последвана от създаване на оферта въз основа на бюджета на клиента. След това се създава план на проект с индивидуален ръководител на проекта и се стартира дизайнът на уебсайта, като предварително се използва маркетингов екип, който да създаде съдържание, насочено към потребителите. След потвърждение от страна на клиента се пристъпва към изработка и добавяне на функционалности, като целият процес се вижда от страна на клиента.

Какво определя цената на уебсайта?

Цената на един уеб сайт се определя от функционалностите, които ще включва, оптимизацията и времето, инвестирано в разработката.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки