Shopify

Изработка на Shopify магазин

Изградете онлайн бизнеса си с нас
Ние ще помогнем на вашия Shopify онлайн магазин да предостави очакваното интерактивно преживяване на клиентите ви

Всеки изработен сайт от нас е с гаранционен период с безплатна техническа поддръжка.

За да ви изготвим оферта за изработка на Shopify магазин, моля попълнете нашият въпросник .

websiteportfolio
Дизайн

UX UI дизайн

Ние изграждаме високоефективни, с красив и семпъл дизайн онлайн магазини на платформата на Shopify. Нашият екип от  Shopify професионалисти разработва персонализирани решения, които ще подобрят текущата ви уеб ефективност и ще привлекат нови клиенти към вашия електронен магазин.
 • Персонализиран онлайн магазин
 • Дизайн насочен към потребителя
 • Удобен дизайн за всички устройства
 • Многоезичен
Поддръжка

Поддръжка на Shopify

Услугите за поддръжка на онлайн магазина са абсолютно необходими, за да бъде вашият магазин актуален и привлекателен за клиентите ви. При нужда от нашите услуги за поддръжка на Shopify магазин, ние ще ви съдействаме максимално бързо и гарантираме, че вашият онлайн магазин работи добре.
 • Защита на онлайн магазин
 • Актуализиране на информация
 • Добавяне на функционалност
 • 24/7 Надеждна поддръжка
 • Редизайн и дизайн на елементи
 • Добавяне на нови продукти
SEO

Shopify SEO

Изграждането на онлайн магазин на платформата Shopify е стандарт за коректност и отзивчивост към активността на потребителите. Скоростта на зареждане на страниците, каталога и отделните блокове винаги ще задоволи вас и вашите клиенти.
 • Технически SEO одит
 • Цялостна оптимизация
 • Бърз и модерен онлайн магазин

Партньорство с успех: Нашата мисия да ви помогнем да постигнете бизнес целите си

Стратегическо планиране:

Ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да разберем вашите бизнес цели и да разработим персонализиран онлайн магазин на Shopify, който е в съответствие с вашия бизнес.

Последни тенденции в адаптивния дизайн:

Нашият дизайнерски екип създава онлайн магазини на Shopify, които се адаптират към всички видове устройства, осигурявайки изключително потребителско изживяване, независимо дали зареждате сайта на мобилен телефон, таблет или десктоп устройство.

Бърз и защитен онлайн магаин

Знаем, че бавният и незащитен онлайн магазин може да навреди на вашия бизнес, затова даваме приоритет на скоростта и сигурността във всички наши проекти при изработка на вашия онлайн магазин.

Месечна поддръжка на Shopify магазин

Редовната поддръжка и добавянето на актуално съдържание е от решаващо значение за безпроблемната и сигурна работа на вашият онлайн магазин Shopify. Ако се нуждаете от нова функционалност, добавяне на продукти, частичен дизайн или редизайн, ние сме насреща да ви съдействаме.

Индивидуален дизайн from scratch

Заявете безплатна 30мин. консултация, разкажете ни за вашите идеи!

Процес при дизайн и изработка на онлайн магазин Shopify

01

Стратегия и концепция

С нашият експертен екип от UX / UI вземаме под внимание цялостната стратегия за бранд дизайн, ако сме прескочили тази фаза си определяме среща с вас в която да обсъдим цветовата палитра, типографията и послянието което искате да носи вашият уебсайт/ Тази фаза установява всички специфики, когато става въпрос за съдържание, функционалност, визуални елементи. 

02

Дигитален дизайн

В тази фаза предоставяме PDF версии на дизайна на клиента, за да ги прегледате, предоставите обратна връзка и одобрите.
- Цялостен дизайн на страниците
- Илюстрации
- Типография
- Цветова схема

03

Разработка & QA

Разработване на одобрените дизайни, внедряване на функции и интегриране на API, софтуер или конфигурации на трети страни. След това онлайн магазина ви се тества и проверява вътрешно за QA и се изпраща на клиента за окончателен преглед.
-Разработка
- Интеграции апове от трети страни
- Осигуряване на качество при тестване
- Осигуряване на бързина на зареждане на страниците и цялостна защита на онлайн магазина

Shopify

Разгледайте
нашите Shopify проекти.

Shopify онлайн магазини, по които работихме 
със страст и отдаденост

FAQ

Въпроси и отговори

Колко време отнема изграждането на онлайн магазин?

Изграждането на онлайн магазин може да отнеме от един месец до два месеца, в зависимост от сложността на проекта и броя продукти, които трябва да се добавят.

Какъв е работният процес по изграждането на Shopify магазин?

Процесът обикновено започва с безплатна консултация, последвана от създаване на оферта въз основа на бюджета на клиента. След това се създава план на проект с индивидуален ръководител на проекта и се разработва дизайна на онлайн магазина, като предварително се използва маркетингов екип, който да създаде съдържание, насочено към потребителите. След потвърждение от страна на клиента се пристъпва към изработка и добавяне на функционалности,  добавяне на продукти, като целият процес се вижда от страна на клиента в реално време.

Какво определя цената за изработка на онлайн магазин на Shopify?

Цената на един онлайн магазин се определя от функционалностите, които ще включва, оптимизацията и времето, инвестирано в дизайн и разработката.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки