Shopify

Изработка на индивидуален Shopify магазин

Изградете онлайн бизнеса си с нас
Ние ще помогнем на вашия Shopify онлайн магазин да предостави очакваното интерактивно преживяване на клиентите ви

Креативен и интуитивен

Професионален и функционален

Дизайн и изработка

Ние изграждаме високоефективни, с красив и семпъл дизайн онлайн магазини на платформата на Shopify. Нашият екип от  Shopify професионалисти разработва персонализирани решения, които ще подобрят текущата ви уеб ефективност и ще привлекат нови клиенти към вашия електронен магазин.

Многоезичност

Ние знаем как да вдигнем продажбите ви в електронния магазин Shopify когато той ползва различни валути и езици. Тази функция е изключително важна за фирми, които пробиват на нови пазари. С тази услуга вашите крайни клиенти ще могат да пазаруват и плащат в тяхната валута и предпочитан език.

Оптимизизация

Изграждането на онлайн магазин на платформата Shopify е стандарт за коректност и отзивчивост към активността на потребителите. Скоростта на зареждане на страниците, каталога и отделните блокове винаги ще задоволи вас и вашите клиенти.

Поддръжка

Услугите за поддръжка на онлайн магазина са абсолютно необходими. Shopify , както всеки друг софтуер, пуска актуализации за подобряване на производителността на платформата всеки месец. При нужда от нашите услуги за поддръжка на Shopify, ние можем да ви съдействаме и да гарантираме, че вашият онлайн магазин ще работи добре, след промените.

Shopify

Разгледайте
нашите Shopify проекти.

Shopify онлайн магазини, по които работихме 
със страст и отдаденост

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки