Помагаме на бизнеса ви да отключи потенциала за растеж и продажби

Проучване и стратегия.
Индивидуален дизайн.
Изработка на сайт и маркетинг.

Изработка на сайтове с уникално потребителско изживяване, които ангажират и подтикват къж желаното действие.

Изграждане на бранд

Бранда е всяко действие, което извършва вашата компания, а бранда изграден с изкуство прави това действие по-хармонично. Уеб услуги като графичен дизайн и създаване на визуална идентичноат са неразривно свързани.

UX UI уеб дизайн

Изграждането на вашия уебсайт ще започне с уникален уебсайт дизайн, който привлича вниманието на клиентите ви, предоставя потребителско изживяване и ви отличава от конкуренцията.

Изработка на сайт & онлайн магазин

Ние ще създадем вашият сайт и онлайн магазин, използвайки принципа на платформите с отворен код – WordPress и Shopify, като поддържаме вашия уеб сайт сигурен и в съответствие с най-новите технологии и тенденции.

Маркетинг и SEO

Увеличете максимално шансовете си за класиране първа страница в Google. Ангажирайте аудиторията си с маркетинг за социалните мрежи.

Стъпки при изработката на бизнес сайт и онлайн магазин

01

Разработване на стратегия

Ние извършваме задълбочени проучвания, анализ на конкуренти, структури на съдържание, за да ви помогнем да разберете вашия клиент.

02

UX и UI дизайн

Ние предоставяме пълна гама от UX услуги, включително консултации, задълбочено проучване на потребителите, анализ на данни, стратегия за съдържание, прототип и тестване на използваемосттан за ангажиращи UI дизайни.

03

Изработка

Каквото и да изграждаме - уебсайт или онлайн магазин, ние работим усилено, за да гарантираме уникално преживяване, бързо зареждане и надежден уебсайт.

04

SEO и анализи

С нашият обширен опит в SEO и анализи, ние оптимизираме вашия уебсайт за максимален трафик от посетители, като използваме задълбочено проучване на ключови думи и прилагаме най-новите и най-добри практики и стратегии.

05

Маркетингова стратегия

Оптимизирането на разходите е постоянно предизвикателство за бизнеса. Нашият маркетингов екип работи с по-ефективни и свързани системи, за да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите и да гарантира, че маркетинговите кампании ще генерират максимално ангажиране на аудиторията и генериране на клиенти.

Какво получавате след изработката на бизнес сайт и онлайн магазин от Webness

Нашият специализиран екип работи директно с клиентите ни от разработването на бранд стратегията до дизайна, съдържанието, изработката на уебсайта, тестването и стартирането му в реална среда.

Дългосрочен партньор

Предоставяме мощна комбинация от уеб дизайн и изработка на сайтове, бранд стратегия и дигитален маркетинг. Освен това ние ще отговорим на вашите въпроси по всяко време. Ще ви даваме правилните насоки за развитието на вашия онлайн бизнес. 

Пълна прозрачност при работа с клиенти

Нашите клиенти ни избират, защото ние предлагаме най-добрата стойност + дългосрочно удовлетворение и увеличени продажби. Работата по вашия сайт се проследява в реално време и вие сте наясно с прогреса по всяко време.

Управление на проекти на високо ниво

Нашите опитни, доказани ръководители на проекти гарантират, че проектите на нашите клиенти са хиперорганизирани, добре управлявани и отговарят на вашите очаквания и време на изпълнение.

Отзивчиви за мобилните устройства сайтове

Всеки от нашите уебсайтове е проектиран и разработен да отговаря на резолюциите на мобилни устройства, за да осигури най-доброто потребителско изживяване – независимо от типа устройство.

Надеждни, защитени и оптимизирани сайтове

Ние предоставяме вашият сайт и онлайн магазин готов за продажби и реализации – с необходимата защита, за да сте спокойни; Оптимизиран, за да печелите и задържите клиентите си; С начална оптимизация за търсачки, за да пестите от рекламни кампании.

Миграция към друга платформа

“Работя със Studio Webness от 15г. Имахме онлайн магазин на Opencart, който решихме да мигрираме на Woo commerce, справиха се страхотно. Увелизихме продажбите двойно!”

Cizgi Medical

M., CEO

Цялостен редизайн и изработка

“Спряхме се на Studio Webness за цялостен редизайн и изработка, след което продължихме с месезна поддръжка и имейл маркетинг. Само едно мога да кажа - Това беше правилният избор и агенция!”

Kalinka kids.

N., CEO

Web development

“We organize cyber security events, seminars and more, based in Berlin, Germany. We have 3 sites developed by Studio Webness and love working with them. ”

MSE

M., CEO

Web design and development

“One of the best agencies I've ever used, friendly support team and developers! Congratulations to Webness for their awesome work.”

SwissTime

K., CEO

Проекти с които се гордеем

Webness агенция за дизайн и уеб разработка

Като водеща агенция базирана в София за уеб дизайн, разработка и дигитален маркетинг, ние се стремим да надхвърлим очакванията на всеки клиент, като предоставяме впечатляващи крайни резултати, сигурна и бърза възвръщаемост на инвестициите с уебсайтове готови за конверсии и продажби.

Технологии и партньорства

Нашите клиенти ни описват като екип, който създава невероятни UI/UX изживявания, чрез създаване на уникален уеб дизайн и уебсайт изработка!

Сертифицирани от Google

Партньорство с Shopify 

Партньорство с WordPress

Webflow_logo.svg
Заявете безплатна консултация, в която да поговорим повече за вашите бизнес идеи.
Изпратете ни имейл запитване

  Ние сме повече от ваш дългосрочен партньор

  Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

  Креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

  Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

  Позвънете
  Запази час
  Проекти