Онлайн маркетинг

Маркетинг за социалните мрежи

Ние от StudioWebNess предлагаме цялостен подход към рекламирането във Facebook/Instagram, който използва силата на тези платформи, за да помогне на бизнеса да расте.
facebook-reklama-webness

Реклама в Instagram и Facebook

Нашите услуги по-успешна Facebook и Instagram реклама!

Facebook/Instagram маркетингът е ефективен начин за достигане и ангажиране с вашата целева аудитория.
ПРОУЧВАНЕ И СТРАТЕГИЯ
Разработване и изпълнение на персонализирани стратегии за реклама във Фейсбук и Инстаграм.
АНАЛИЗ НА КОНКУРЕНЦИЯТА

Задълбочен анализ на конкуренцията, насочване към конкретни сегменти от аудиторията, оптимизиране на рекламите.

ЗАВЛАДЯВАЩО СЪДЪРЖАНИЕ

Създаване на ангажиращи реклами, които ви носят печалба и повече потенциални клиенти.

МОНИТОРИНГ НА КАМПАНИЯТА

Непрекъснато проследяване на рекламната кампания и ефекивността и, отчитане на резултати и реализации.

facebook-marketing-webness

Защо да изберете нас пред други агенции?

Нашият екип се състои от опитни специалисти по социални медии, които имат задълбочено разбиране на алгоритмите и най-добрите практики в сферата.

Ние проучваме управляваните от нас данни за да оптимизираме нашите стратегии и да гарантираме, че рекламите ви достигат до точните хора в точното време.

Освен това непрекъснато сме в крак с най-новите тенденции в рекламата в социалните медии като гарантираме, че нашите клиенти получават авангардни услуги.

С нас можете да сте спокойни че вашите Facebook/Instagram маркетингови кампании ще бъдат изпълнени прецизно и ще доведат до реални резултати за вашия бизнес.

FAQ

Въпроси и отговори

Какво е Social Media маркетинг?

Social Media маркетингa е процес на популяризиране на продукт или услуга с помощта на социални медийни платформи, като Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и други. Целта на този вид услуга е да се достигне до целева аудитория и тя да се ангажира, за да стимулира реализациите и да изгради информираност за бранда.

Какви са ползите от Social Media маркетингa за бизнеса?

Ползите от Social Media маркетингa за бизнеса могат да включват повишена видимост и обхват на бранда, подобрена ангажираност на клиентите, подобрено насочване и персонализиране на клиенти, рентабилна реклама и възможност за измерване на успеха на маркетинговите усилия в реално време.

Каква е цената на Social Media маркетингa?

Цената на Social Media маркетингa  може да варира в зависимост от обхвата на кампанията, размера на бизнеса и целевата аудитория. Някои фактори, които могат да повлияят на разходите включват използваните платформи и типовете рекламни формати.

Ние сме повече от ваш дългосрочен партньор

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Изберете нас за вашите нужди от Google Ads и се насладете на предимствата на повишена видимост, по-висок брой на кликване и по-добра възвръщаемост на инвестициите.

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки