Назад

На какво трябва да обърнете внимание при закупване на тема на Shopify + бонус топ теми на Shopify

Въз основа на нашия над 10-годишен опит в индустрията на електронната търговия, имаме удоволствието да ви преведем през следните първокласни теми на Shopify:

4 фактора, които трябва да имате предвид при избора на премиум Shopify теми

Тъй като плащате пари за закупуване на първокласни теми на Shopify, критериите, преди да вземете окончателното си решение, са различни и по-строги от обикновено. Ето някои фактори, когато избирате от списък с теми за вашия уебсайт.

1. Размер на продуктовия каталог:

Това е от съществено значение, тъй като повечето теми предоставят функции, които са най-подходящи за ограничен брой продукти. С други думи, ако работите с огромен инвентар, изберете най-добрите първокласни теми на Shopify, които отговарят на вашите изисквания.

2. Вградени функции:

Помислете за задължителните функции, които искате във вашия онлайн магазин на Shopify. Имате голям шанс да не намерите всички желани функции само в една тема. 

3. Организирана архитектура:

За да подобрите потребителското изживяване, уебсайтът с организирана архитектура е незаменим. Това ви позволява да подредите логично структурата на вашия сайт. Отсега нататък вашите клиенти ще могат лесно да намерят това, което търсят, когато разглеждат уебсайта ви. По този начин можете да увеличите времето, което те прекарват в разглеждане на вашия сайт и най-важното, да подобрите реализациите си.

4. Мощни инструменти за SEO:

Друг аспект, който трябва да вземете предвид, когато избирате първокласна тема на Shopify, са нейните вградени инструменти за SEO. Те са отговорни за повишаването на класирането на уебсайта ви при показване в търсачките, като същевременно намаляват бюджета за реклама с плащане на клик. Някои от най-основните инструменти за SEO могат да бъдат бутони за споделяне в социални медии, интегрирани блог секции, генериране на карта на сайта и т.н.

Най-добрите Premium Shopify теми за вашия онлайн магазин на Shopify

Можете да изпробвате безплатно функционалността на тези най-добри първокласни теми на Shopify, когато стартирате демо версията от магазина за теми на Shopify. 

#1 Prestige

Търсите ли най-добрите теми на Shopify за вашия магазин за дрехи? Тествайте Prestige! Темата е проектирана с минималистичен, модерен, изчистен външен вид и широки банери. Няма по-добър начин да демонстрирате най-новите си или сезонни колекции от този. С Prestige привличането на повече клиенти ще стане много по-лесно.

Стилове на тема: Allure | Vogue

Цена: $320

Преглед: 91% положителен (554 отзива)

Най-добро за: дизайнерски магазини за дрехи, аксесоари или бижута

#2 Impulse

Когато става въпрос за най-добрите теми на Shopify, Impulse е нашият избор. Темата е надстроена с по-добри ширини на страницата, удобен за мобилни устройства, раздел за видео и минимизиран изходен код за последните им актуализации. По този начин можете да персонализирате темата по желания от вас начин.

Impulse е перфектен избор за търговци, управляващи сложни магазини. Залагайки на тази тема, можете да избирате между 3 различни стила, всички идват с модерен, професионален вид и се вписват в множество индустрии.

Тематични стилове: Модерен | Получер | Чист дизайн

Цена: $350

Преглед: 95% положителен (837 отзива)

Най-добро за: Бизнеси от всякакъв размер с физически магазини

#3 Be Yours

Друг предпочитан избор в нашия списък с най-добрите теми на Shopify е Be Yours. От нашия опит най-впечатляващото нещо е неговата светкавична скорост на зареждане и цялостно пазаруване и потребителско изживяване за вашите клиенти.

На всичкото отгоре Be Yours има широк набор от вградени функции. Това означава, че вече не е необходимо да интегрирате много приложения на трети страни, които забавят вашия онлайн магазин. 

Стилове на тема: | Тъмен | Красота | В крак с модата

Цена: $280

Преглед: 99% положителен (187 отзива)

Най-добро за: Магазините се стремят към прост и изчистен дизайн

#4 Symmetry

В сравнение с други премиум теми на Shopify, най-голямата сила на Symmetry е нейната зашеметяваща комбинация от цветни блокове. Звучи просто, нали? Но не всяка тема може да ви предостави същата функция, което кара Symmetry да се откроява още повече.

Стилове на тема: Beatnik | Шантили | 

Цена: $320

Преглед: 94% положителен (295 отзива)

Най-добро за: магазини за висша мода, аксесоари, технологии

#6 Streamline

С три различни тематични стила, Streamline привлича вниманието на хората, като предлага запомнящи се изображения и анимации. За да представи най-добрите оформления на Shopify, темата е заредена с голямо разнообразие от вградени функции и супер удобен за мобилни устройства интерфейс. Персонализациите позволяват на потребителите да персонализират оформленията, за да изпълнят техните специфични изисквания!

Що се отнася до неговия невероятен и привличащ вниманието дизайн, Streamline е този за марки, продаващи дрехи и аксесоари или специализирани в индустрията за здраве и красота. Освен това, това също е идеално решение за магазини с голям обем.

Стилове на темата: Lux |

Цена: $350

Преглед: 95% положителен (271 отзива)

Най-добро за: Магазини за мода, красота, бижута и аксесоари

Заключение 

Темите на Shopify са незаменими, за да допринесат за успеха на вашия онлайн бизнес. Ние проведохме задълбочено проучване и ви предоставяме списък с тези топ първокласни теми на Shopify, за да спестите време при избор на перфектната тема за вашия магазин и да стимулирате продажбите ви повече от всякога.

Свържете се с нас, ако искате професионално изработен онлайн магазин на Shopify, с уникален дизайн за вашата ниша и ориентирана към много продажби!

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти