Назад

Защо предприятията избират WordPress за изработка на уеб сайт

WordPress има дълга история като платформа за управление на съдържанието и като инструмент, който дава много гъвкавост на новите предприемачи и собствениците на малък, среден и голям бизнес. WordPress нарасна много от дебюта си през 2003 г. и сега е напълно подходящ да посрещне дори сложните нужди на големи предприятия.

Тъй като продължава да се развива популяризира, все повече големи организации използват WordPress за изработка на своите уебсайтове. Това включва Sony Music, TechCrunch, Microsoft News и The White House и мн други. WordPress е лидер в творческите дигитални изживявания поради известността си в индустрията и размера на своята общност от разработчици. Когато се използва във връзка с корпоративен хостинг на WordPress, WordPress е повече от способен да захранва най-критичните и големи като обем уебсайтове в интернет.

Не е изненада, че  WordPress доминира в интернет и все повече фирми го избират като предпочитана платформа за уебсайтове. По-долу обясняваме защо.

WordPress е надежден

WordPress е създаден от най-добрите програмисти и тестери в света. Има едни от най-добрите сътрудници, работещи по един проект. Освен това, много известни фирми са много заинтересовани от непрекъснатото подобряване на платформата. Ето защо WordPress е тук, за да обслужва биснеса за дълго и е напълно надежден!

WordPress има Topnotch Security

Благодарение на високото си ниво на сигурност, ядрото на WordPress е защитено, но трябва да се актуализира редовно.

Повече от 50 специалисти работят като част от специализирания екип за сигурност на WP. Този екип работи заедно с най-добрите хостинг доставчици, както и със специалисти по сигурността от други системи с отворен код, за да гарантира, че WordPress остава защитен от текущите рискове за сигурността.

WordPress е сигурен и редовната актуализация на системата, плъгините и темата, както и актуализация на нова версия на кода, гарантират висока сигурност, добрата производителност и безпроблемна работа на вашия уебсайт. Трябва също така да се уверите, че всеки персонализиран код, който пишете, следва индустриалните стандарти.

Фазата на разработка на WordPress е по-бърза

Освен това, що се отнася до времето за разработка, WordPress е светкавично бързо и отнема по-малко време за професионална разработка и дизайн на уебсайт. Няма невъзможни функционалности, които да не може да добавите в уебсайта ви.

WordPress е подходящ за SEO оптимизация

Ако даден бизнес има за цел да спечели от присъствието си в мрежата чрез увеличаване на трафика и показването на своите продукти и услуги, той трябва да се насочи към търсачките. Когато става въпрос за създаване на свеж органичен трафик и увеличаване на присъствието в мрежата, класирането в търсачките или колко добре се класират вашите уеб страници за конкретни ключови думи и фрази, са от решаващо значение.

В отговор на търсене по ключова дума, практиката за подобряване на ранга на даден уебсайт в търсачката се нарича оптимизация за търсачки или SEO. Въпреки значението на SEO за всяка организация, която се стреми да достигне до клиенти онлайн, изборът на удобна за SEO платформа означава по-малко трудности за компанията.

Много уебсайтове се възползват от подобрения потребителски интерфейс и потребителско изживяване на WordPress, тъй като се счита за най- удобната за SEO система за управление на съдържанието. Използването на добър плъгин за SEO улеснява оптимизирането на WordPress сайт за търсачките.

Плъгинът Yoast SEO е лесен за използване поради инструкциите стъпка по стъпка, предоставени след инсталирането. Използвайки безплатен и мощен Google Analytics, уебсайтът ви може да оцени и количествено определи успеха SEO оптимизацията ви. Можете да го използвате, за да оцените трафика на сайта и активността на посетителите, като разгледате широк набор от подходящи показатели.

WordPress може да обработва всички видове съдържание

Сред най-големите предимства на WordPress е неговата гъвкавост, тъй като може да се справи с широк набор от задачи. WordPress е мощен инструмент за създаване и публикуване на всякакви видове и размери уеб съдържание.

WordPress има високо ниво на гъвкавост и мащабируемост

Повече от 54 000 плъгина и хиляди високо конфигурируеми теми са налични в WordPress, за да ви позволят да бъдете гъвкави и в крак с тенденциите в уеб дизайна и функционалностите.

WordPress поддръжка

Има милиони уебсайтове онлайн, които използват WordPress като система за управление на съдържанието, включително няколко, които са доста успешни. Повече от две десетилетия WordPress служи като CMS за безброй уебсайтове по целия свят.

Специализираната поддръжка на вашия уебсайт ще помогне той да е редовно актуализиран, защитен, с актуална информация и в крак с най-новите тенденции, на които всеки съвремен бизнес трябва да обърне специално внимание.

Заключение

Като водеща система за управление на съдържанието за предприятия от всякакъв размер, WordPress придоби широка популярност и днес можем да го наречем гигант. Безброй фирмени уебсайтове, изработени с WordPress, се възползваха от растежа и развитието на платформата.

WordPress предоставя редица предимства пред други CMS, включително производителност, мащабируемост и гъвкавост. Освен това, с помощта на широко достъпни плъгини и теми, предприятията получават това от което се нуждае бизнеса им. Това улеснява задоволяването на специфичните нужди на всяка компания поради набора от налични алтернативи.

Ако търсите система за управление на съдържанието, струва си да отделите време, за да видите какво може да направи WordPress за вашия бизнес.

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти