Назад

Каква е разликата между Shopify Plus и Advanced Shopify

Shopify е решение за онлайн магазини и предприятия от всякакъв размер, големи и малки, обслужващи всеки етап от бизнеса, независимо дали сега започвате, или вече имате работещ бизнес.

В плановете Shopify ще намерите този, този който да задоволи нуждите ви, независимо дали се изберете Shopify Plus или стандартен план Shopify. Ако тепърва започвате или мислите да разрастнете своя онлайн магазин, съвсем естествено е да се запитате „Кой план на Shopify е най-добрият?“ за вас и вашия разрастващ се бизнес. Може дори да се питате дали е време да ъпгрейдна до Shopify Plus. 

В тази статия ще говорим за два плана на Shopify, а именно Shopify Plus и Shopify Advanced, какви са разликите им и кой трябва да изберете между двата плана на Shopify.

За утвърдени бизнеси, които изискват повече работа, където са необходими разширени функции, си струва да разгледате предимствата на Shopify Plus и Advanced Shopify.

Сега нека преминем към темата и да поговорим за Shopify Plus и Shopify Advanced:

Какво е Shopify Plus?

Когато става въпрос за предприятия, които се занимават с големи обеми продажби, продукти и клиенти,  Shopify Plus  предлага усъвършенствано решение, което ви помага да управлявате големи онлайн магазини. 

Като премиум план на Shopify, Shopify Plus привлича глобални марки с големи количества продукти и утвърдени марки от Fortune 500 в модата, красотата, електрониката и много други. Имената на марки включват компании като Red Bull, KKW Beauty, Herschel, Nestle, Fashion Nova и Heinz.

Shopify Plus ви включва харатеристиките на всички останали планове на Shopify, но идва и с изключителни функционалности. Shopify Plus предлага повече по отношение на специални опции за поддръжка, интеграции, автомизация и персонализиране, като дава на марките неограничен капацитет за растеж на онлайн бизнеса, който други по-ниски планове на Shopify не могат да осигурят.

За малки и средни предприятия Shopify Plus не е правилният план за онлайн магазин Shopify.

Цена и предимства на Shopify Plus

Shopify Plus започва от $2000 на месец и взема 2,15% такса за транзакция. Както казахме, Shopify Plus е изборът на топ марки и компании от Fortunes 500.

Създаден за фирми на корпоративно ниво, Shopify Plus просто надхвърля всички други налични планове на Shopify, като ви дава необходимата сила и контрол върху онлайн магазина ви, за да управлявате истинска бизнес империя.

Shopify Plus е просто най-усъвършенстваното предложение на Shopify, която отговаря на нуждите на големите брандове и марки. Ето какво може да предложи Shopify Plus:

 • Неограничени акаунти на служители
 • Изключителни функции на Shopify Plus като Shopify Flow, Launchpad и скриптове
 • 24/7 приоритетна поддръжка
 • Най-ниската такса за транзакция сред всички планове на Shopify
 • Най-високо ниво на криптиране на данни, защита от ботове, анализ на измами, възстановяване на сторнирани плащания и автоматично съгласуване.
 • Изключителни инструменти за автоматизация на Shopify Plus за автоматизиране на продажби, промоции и задачи
 • Вградено решение за канал за търговия на едро
 • Напълно персонализиран
 • Оптимизация на посещаемостта на сайта
 • Продавате в международен план в различни валути и езици
 • Основен магазин Shopify Plus + 9 магазина за разширение
 • Продажба между канали на уебсайтове като eBay и Etsy

Какво е Shopify Advanced?

Като част от стандартния план на Shopify, Advanced Shopify е най-полираният между трите стандартни плана, а именно Shopify Basic, Shopify Plus и Shopify Advanced. Видимо по-евтин от Shopify Plus, този ценови план на Shopify е най-добрият за разрастване на бизнеси.

За кого е Shopify Advanced? Shopify Advanced е добро решение за средни и големи онлайн магазини.

Планът Shopify Advanced включва всички функции като Shopify Basic, така и на стандартния план Shopify, но с множество по-разширени функции. Таксата Shopify Advanced е идеална за онези търговци, които имат бизнес, който тепърва набира сила и се очаква да расте. Ако управлявате среден бизнес, който се развива, тогава Shopify Advanced ще направи чудеса за вас.

Предимствата на разширения план се крият в неговите разширени отчети на Shopify. С плана Shopify Advanced вие също получавате до 15 акаунта за служители на вашето предприятие, за да изпълняват всички необходими административни задачи.

Цена и предимства на Shopify Advanced

При $299 на месец планът Shopify Advanced взема 2,4% плюс такса за транзакция. Перфектен за онлайн бизнеса с бърз растеж, Advanced Shopify има по-достъпна такса от Shopify Plus и идва с ниски проценти на транзакции и задълбочена информация за онлайн магазини, за тези които искат да наблюдават ефективността на своя магазин, така че да могат да вземат бизнес решения, базирани на данни.

Предимства на Shopify Advanced

 • 15 персонални акаунта
 • Цени за доставка, изчислени от трета страна
 • Неограничено качване на продукти
 • Неограничено съхранение на файлове
 • Изоставена количка
 • 24/7 поддръжка
 • Задълбочено и разширено отчитане

Shopify Plus и Shopify Advanced – Кой план е най-добрият за вас?

Изберете Shopify Plus, ако: 

Shopify Plus е създаден за предприятия от по-голям мащаб, които се занимават с много продажби, продукти и клиенти. Shopify Plus е за фирми, които изискват решение за ел. търговия, което е изключително надеждно, способно да поддържа разрастваща се марка.

Планът Shopify Plus е предназначен да даде на търговците на корпоративно ниво най-доброто, което Shopify може да предложи.

Изберете Shopify Advanced, ако:

Макар и да не е мощният план, Shopify Advanced е идеален за управление на малък до среден бизнес, който се разраства. Планът Shopify Advanced включва всички функции на стандартните планове на Shopify (Basic Shopify и Shopify), но с множество допълващи функции, особено по отношение на анализи и отчети.

С такса от $299 на месец, планът Shopify Advanced е идеален за фирми, които генерират приходи над $10 000 на месец.

Свържете се с нас

Ние помагаме на собственици на бизнес да изградят по-добри и по-успешни онлайн бизнеси. Имате въпрос или идея за изработка на онлайн магазин на ShopifyСвържете се  с нас днес!