Назад

Shopify и дизайн по поръчка – какви са предимствата?

Уеб дизайнът е едно от ключовите неща при изграждането и управлението на уебсайт на Shopify. Всеки клиент има своите предочитания, но предимно се изисква – добре проектиран, уникален и удобен за потребителя онлайн магазин. 

Всички знаем, че добре проектираният онлайн магазин е важен, защото това е първото нещо което се забелязва от вашите клиенти.

Точно както при всеки физически магазин, онлайн магазините трябва да изглеждат организирани, уникални и лесни за навигация. Представете си, че посещавате уебсайт и оформлението е остаряло, шрифтовете са грешно използвани и изображенията са с ниско качество. Вероятно ще останете с впечатлението, че сайтът е ненадежден, което ще ви подтикне да излезете незабавно.

Това от което се нуждае всеки онлайн бизнес е проста и лесна навигация, плавен процес на плащане, добро потребителско изживяване и индивидуален дизайн, който е уникален за вашата марка. 

Ако търсите да създадете нов магазин Shopify или мислите за пълен редизайн, имате две възможности: да изберете готов тема на Shopify или решение по поръчка.

Какво представлява готовата тема на Shopify, която можете да закупите?

Готовата теми на Shopify е готов шаблон, който се продава и използва от масовия пазар. Тези теми не са уникални, колкото дизайнът по поръчка.

Готовите теми на Shopify са страхотни за онлайн бизнеси с ограничен бюджет. 

Какво представлява дизайн по поръчка на Shopify?

За разлика от готовите теми, дизайните по поръчка се създават уникално за вашия сайт и бранд, съобразявайки се с идентичността на вашата марка и бизнес целите ви. Индивидуалните дизайни на Shopify са напълно персонализирани, създадени, за да отговорят на всяко изискване на вашия бизнес.

Създаденият по поръчка уебсайт е напълно персонализиран, от естетически до функционален, за да отговаря на вашата марка и нейните бизнес цели. Предимствата на дизайн по поръчка

1. Специално създаден дизайн за вашата марка

За разлика от готовите теми на Shopify, онлайн магазина с дизайн по поръчка е уникално изживяване; това означава създаване на магазин, който е оптимизирани по възможно най-добрия начин за вашата марка. 

Създадени да отговарят и отговарят на всяко изискване за бизнес и дизайн на вашата марка, поръчковите сайтове на Shopify са по-гъвкави от сайтовете, изградени с готови теми. Специалният дизайн означава, че можете да добавите необходимите функции към вашия онлайн бизнес, без ограниченията.

2. Рентабилен

Всичко направено по поръчка струва повече от готов шаблон, използван от хиляди. Ако имате ограничен бюджет, няма нищо лошо да създадете сайт по шаблон, но разходите за сайт по поръчка трябва да се разглеждат като инвестиция и голям бизнес актив.

Вие инвестирате в уменията и опита на уеб дизайнери и разработчици, които ще ви помогнат да изградите по-добър уебсайт за електронна търговия. Магазин Shopify с дизайн по поръчка е пригоден да отговаря на вашата марка, дизайн психология от самото начало. Неговата функционалност е проектирана според нуждите на вашите клиенти и е създадена за по-добри бизнес възможности.

3. Конкурентен

Уеб сайт, съобразен с нуждите на вашия бизнес и очакванията на вашите целеви клиенти, ви дава предимство пред вашите конкуренти. С онлайн магазин по поръчка вие ще бъдете иновативни и ще осигурите по-добро цялостно потребителско изживяване.

Ако използвате темата по подразбиране на Shopify или сте закупили тема от Theme Store, шансовете са, че ще споделяте същия дизайн с хиляди други магазини, затруднява изпъкването или получаването на така необходимото предимство.

4. Един бранд – един дизайн

За разлика от предварително изградените теми, които идват с ограничено персонализиране, темата по поръчка се създава с функциите, които искате и имате нужда, тя е пряко отражение на вашата марка по всякакъв начин.

Идентичността на марката и разпознаваемостта на марката са важни за всеки бизнес. Това е визуалното представяне на вашите бизнес ценности и „личността“ на бранда „ТИ“. Всеки собственик на бизнес иска бранда му да се откроява, а дизайнът по поръчка е точно за това.

Ние в Webness помагаме на предприемачи и собственици на бизнес да изградят по-добри и по-успешни онлайн бизнеси и онлайн присъствие. Попитайте повече за пакетна услуга, ако сте стартиращ бизнес – в нея включваме цялостно присъствие в социалните мрежи, настройка на реклами в търсачките и социалните медии, персонализирани банери за вашия бизнес, унникално бранд присъствие. Имате въпроси или идеи за вашия онлайн магазин на Shopify? Свържете се  с нас днес!