Назад

Предимства на изработен уебсайт по поръчка от дигитална агенция с уеб специалисти

Онлайн пазара днес расте с най-бързите темпове, които сме виждали през годините. Много бизнеси осъзнават, че имат основни липси и проблеми със сайтовете и онлайн магазините си.

С милиони потребители по цял свят, които сега предпочитат онлайн пазаруването пред това да обикалят молове и магазини, е от решаващо значение е да подобрите онлайн магазина си. И тук идва главния въпрос – Защо да изберете уебсайт по поръчка?

Дайте приоритет на това, което е важно за вашия бизнес

Започването от нулата с персонализиран уебсайт може да ви се струва трудна задача, когато се опитвате да направите списък, за да определите от какво вашия бизнес има нужда. Възможностите са безкрайни и Webness може да ви помогне с процеса от първия дизайн до внедряването на уебсайта и онлайн магазина на живо!

Когато обмисляте целите и приоритетите за вашия нов уебсайт, препоръчваме да си зададете следните въпроси, които да ви помогнат да стигнете до стартовата линия:

  • Кои са моите потребители и какви са техните нужди?
  • Кои са ключовите области с висок трафик на текущия ми уебсайт (вижте Google Analytics, за да определите това)?
  • Кои уебсайтове посещавам редовно, които намирам за полезни и лесни за използване, и има ли сайтове на моите конкуренти, в които намирам полезна информация?
  • Кой е моят най-продаван продукт/услуга и за какво моите потребители обикновено питат онлайн или по телефона?
  • Кои са петте неща, които бих подобрил в настоящия си сайт (ако имате такъв), ако можех?

Като работите с уеб агенция, вие можете да се възползвате от дългогодишния опит в дизайна, изработката, професионалната поддръжка, стратегия за вашите реклами и социални медии, оптимизация на сайта, осигуряване на защита и много други от екип от професионалисти. Екипите за уеб дизайн и изработка могат да анализират вашата ниша и пазар на и изискванията на вашите потребители, както и да направят препоръки как да подходите към целевата си аудитория.

С правилното техническо ноу-хау ще получите ценна представа за това как да накарате уебсайта и онлайн магазина да отговаря на нуждите на клиентите ви, да продавате повече и да постигнете вашите онлайн цели.

Приложете правилна SEO стратегия

SEO стратегята е от решаващо значение за всички уебсайтове и онлайн магазини, когато става дума за Google, е от съществено значение привличането на органични посетители на вашия сайт.

Да знаете как да прилагате най-добрите практики за SEO и да се възползвате от тях е от съществено значение, за да минете още една крачка пред конкуренцията ви.

С изграден по поръчка уебсайт, вие полуяавате ключови функции в бекенда на уебсайта си, които ви позволяват онлайн бизнеса ви да блесне в онлайн средата. CMS системи като Shopify и WordPress са с техническа SEO оптимизация, които ви позволяват да добавяте ключови думи и да пишете мета описания към вашето съдържание

Индивидуален уеб дизайн, който ви отличава от всеки друг онлайн бизнес

Изработването на уеб сайт по поръчка отваря нови възможности за дизайн, както никога до сега!

Когато става въпрос за създаване на онлайн присъствие на бранда ви, изборът за изработка на сайт по поръчка винаги е е по-добър; Заявяването на уеб дизайн и изработка при професионалисти означава, че ще се възползвате от години технически и творчески познания.

Уеб дизайнерите не само изготвят дизайна на вашия уебсайт, също така са от решаващо значение при определянето на нуждите на вашият сайт, за да отговори на нуждите на вашите потребители; 

В Webness помагаме на нашите клиенти да научат какво е важно за техния бранд и потребители, повече от 10 години. Всички наши уеб дизайнери предоставят уникални решения за потребителското изживяване (UX) на вашия сайт.

Тук е момента да споделим, че изработката на уеб сайт и онлайн магазин по поръчка винаги има по-висока възвращаемост и печалба за бизнеса ви. По-голяма част от клиентите, които идват идват при нас са бизнеси разочаровани от работата на фрееленсъри, хора в областта без значителен опит или агенции, които ползват шаблонен принцип за изработка на сайт, което от своя страна ограничава уеб сайта и онлайн магазина ви.

Поддръжка на вашия сайт, защита и добра производителност

Уеб изработка по поръчка ви дава предиства като добре защитен сайт, с гаранция за доброто представяне пред вашите клиенти. Независимо дали това е информативен сайт за вашия бизнес или онайн магазин с опция за онлайн разплащания, сигурността е от съществено значение.

В Webness препоръчваме и прилагаме различни мерки за укрепване на сигурността на вашия уебсайт, като предоставяме защитни стени, черен списък за IP на потребители, които се опитват да разбият паролите ви, криптирани и сигурни SSL сертификати, блокиране на спам поща и много други превенции. Ние също така предлагаме усъвършенствани технически и инфраструктурни услуги за повишаване на степента на сигурност на вашия уебсайт, като гарантираме, че отговарят на нуждите на вашата индустрия за съответствие и GDPR, включително одити на сигурността, тестове за проникване и хостинг на персонализиран AWS сървъри със специални мерки за сигурност и разрешения.

Също така предлагаме консултации, за да определим нивото на сигурност на уеб сайта и онлайн магазина ви, включително съответствие с PCI DSS за онлайн магазини, консултации за ISO и сигурен хостинг.

Защитата на данните и доверието на вашите потребители винаги трябва да бъде основен приоритет и ние можем да направим това за вас.

Погрижете се за бъдещето на вашия сайт

Избирането на правилната уеб агенция означава, че сте в състояние да контролиратедоброто бъдеще на уебсайта си за години напред, независимо дали става въпрос за подобряване на функционалността на уебсайта ви в полза на вашите потребители или разрастването на бизнеса ви, за да предлагате повече продукти и услуги.

При изработка на уебсайт по поръчка имате повече опции за разширяване на възможностите и онлайн инфраструктурата на вашия сайт, за да отговарят на вашите нужди, независимо дали това е интегриране с допълнителни услуги на трети страни като CRM (CloudFlare, ZOHO, HubSpot) или разработване на персонализиран софтуер като продуктови калкулатори и инструменти за оферти. Ограничения няма!

Ние в Webness мислим предварително за разрастването на вашия онлайн бизнес, съобразени с вашите потребители и бекенд администратори. Ние също така управляваме и поддържаме съществуващи сайтове, като ги поддържаме актуални с най-новите актуализации за CMS и версии за сигурност, минимизирайки риска за атаки към сайта ви.

Свържете се с нас за безплатна консултация за изработка и дизайн на сайт по поръчка, или за поддръжка на вече съществуващ сайт или онлайн магазин. Дайте, това от което се нуждае онлайн бизнеса ви!