Назад

Защо вашият бизнес се нуждае от красив дизайн и сайт с по-добра производителност

Най-ефективния маркетингов инструмент, който всеки малък бизнес трябва да има, е професионален и висококачествен уебсайт. Реалността на бизнеса след COVID-19 през 2020 г. направи електронната търговия по-важна. 

Emarketer изчислява, че над 200 милиона души купуват онлайн през 2020 г. Пандемията ускорява този ход. 30% от потребителите на интернет в Европа казват, че в бъдеще ще прекарват повече време в онлайн пазаруване на продукти и услуги.

Според проучване от наша страна около 30% ​​от малките фирми имат уебсайт (повечето от тях са с остарял дизайн), а повече от една трета съобщават, че тяхната компания е твърде малка, за да инвестира в сайт. 

Наличието на уебсайт вече не е достатъчно, за да оцелее бизнесът. Има важно значение как вашият сайт изглежда и работи. За да се откроите, трябва да имате красив дизайн на уебсайт с първокласно представяне. В тази статия ще разгледаме важни елементи от дизайна на уебсайта. 

1. Надеждни и работещи в бъдеще

WordPress – 38% от всички уебсайтове в Интернет , според W3Techs. Това е една от най-достъпните и лесни за изработка на уеб сайт платформа. Има много гъвкавост и възможност за разширение за професионални теми и добавки. 

Ние предлагаме индивидуални решения за разработка на уебсайтове на WordPress за нашите клиенти. Уеб разработчиците и дизайнерите на Webness работят заедно, за да създадат професионални WordPress сайтове.

2. Уеб сайт удобен за мобилни устройства 

Трафикът на сайтовете се премести от настолни компютри към мобилни устройства, от 1% през 2009 г. до повече от 57% от целия уеб трафик.

Когато някой търси информация по телефона го докато е активен в ежедневието си. Може би разговаря, ходи по улицата или просто изчаква зелен сигнал на светофара. Какво мислите, че правят хората на работа, когато им е скучно и никой не ги гледа?

Вашият уебсайт трябва да зарежда бързо, да показва ясна информация и да достъпен за мобилните устройства. Страхотният дизайн на сайта е гръбнака на мобилни устройства.

Бързо време за зареждане

Времето за зареждане на мобилни устройства е от решаващо значение. Google отчита за тях от времето за зареждане на работния плот и ги взема под внимание за своя мобилен индекс. Ако вашият сайт е бавен, той може да страда при търсене на всеки, който използва смартфон или таблет .

Колко бързо трябва да се зареди вашият сайт? Toptal съобщава, че 40% от хората ще напуснат сайт, ако той не се зареди до 3 секунди или по-малко. 

Достъпна информация

Удобните за мобилни устройства сайтове са закачливи и лесни за навигация. Потребителите получават изживяване, подобно на приложение, когато сърфира из съдържанието.

Текста и изображенията трябва да отговарят на мобилните резолюции, така че лесно да се рачита и да бъде със съвместим размер. Менютата трябва да бъдат създадени за мобилни устройства. 

Колко голяма е разликата?

Помислете, че 90% от потребителите на смартфони не знаят от кой продукт или услуга да купят, когато започват търсене. 85% от потребителите смятат, че мобилният сайт трябва да е по-добър от десктоп версията. 

Посетителите се нуждаят от вашия уебсайт (и от тези на вашите конкуренти), за да научат повече за вашите продукти или услуги, за да вземат решение за покупка. Според Google 79% от мобилните купувачи вероятно ще купуват от сайтове, които са лесни за сърфиране и пазаруване дори вае да предлагате продукта си по-евтино. 

Мобилната версия е съществен компонент от стратегията за вашия уебсайт.

Уебсайт на WordPress, който ви помага да развиете бизнеса ви

Красивият дизайн на уебсайт взема предвид начина, по който вашите потребители ще се ангажират със сайта ви. WordPress сайт, проектиран, изграден и поддържан от нас, ще ви помогне да развиете бизнеса си в много кратък срок от време. Тази комбинация от семпъл дизайн и техническо ноу-хау изисква професионално отношение. С нас сте в добри ръце!

Ние проектираме и управляваме уебсайтове за малки предприятия от 2017г. Нашият процес в три стъпки (планиране, проектиране и изграждане) е лесен. Ние се впускаме дълбоко в дизайна на сайта, за да гарантираме, че е красив и ангажиращ за вашата целева аудитория. Нашите производствени екипи ще работят в тясна връзка с вас!

Научете повече за подхода на Webness към уеб дизайна и разработката на уебсайтове и как можем да помогнем на вашия бизнес да се ускори онлайн. Заявете своята безплатна консултация днес!

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти