Назад

Да празнуваме – WordPress навършва 20 години!

WordPress навършва 20год – Нека отпртазнуваме това! Въпреки че през последните две десетилетия много технологии и тенденции идват и си отиват, WordPress процъфтява. Това се дължи на фантастичната работа и приноса на общността на WordPress, съставена от хиляди сътрудници; и милиони потребители, които избират да използват системата за да развиват своя онлайн бизнес.

WordPress е система за управление на съдържанието (CMS), посредством която можете да управлявате съдържание и да изработвате уебсайтове. WordPress съдържа архитектура на плъгини и системи, така че позволява персонализацията на всеки уебсайт, независимо какъв е вашия бизнес – ние ще изработим уебсайт на WordPress за абонаментни услуги, информационен уебсайт, онлайн списание, уебсайт за обучение, уебсайт за туристическа агенция или онлайн магазин.

Да празнуваме!

Официалната 20 годишнина от стартирането на WordPress 27 май 2003 и ние сме благодарни, че имаме тази неветоятна система за управление, за да изработваме уебсайтовете си на нея!

Долу на картата ще откриете и събитията за 20 годишнината на платформата, към които можете да се присъедините!

И разбира се, ние ще изработим вашия уеб сайт на WordPress в следващите 1 месец със специална отстъпка от 20%. Свържете се с нас за да научите повече!

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти