Назад

5 продукта които трябва да продавате през 2023 в Shopify

За да пробиете на онлайн пазара ви трябват три неща: високо търсен продукт, умения да продавате и желание за успех.

Да кажем че вече сте се насочили в тази сфера- имате желанието и хъса да продавате и да успеете. Но да намерите подходящ продукт не е толкова лесно колкото звучи. Ние освен че предлагаме изработка на уебсайт с платформата Shopify сме ви подготвили и списък с топ 5 продукта които със сигурност ще пробият тази година:1. Инструменти за домаАко съдим по месечните търсения в гугъл: инструментите за дома получават по 27 000 търсения месечно, а техните под-категории като аксесоари за инструменти-1300 търсения месечно и кутиите за инструменти с 1900 търсения месечно.
А кои са наи-търсените инструменти които може да продавате във вашия онлайн магазин според тенденциите:

-Електрически бормашини
-Kъртачи(ударни машини)
-Циркуляри
-Настолни триони
-Полиращи машини
За да продавате продуктите си успешно е добре да се насочите в платформи като инстаграм и ютуб, като използвате различни маркетингови стратегии за да привличате клиенти към вашия онлайн магазин.2. Играчки за кучета


Бяха доста популярни през 2021 . в предишен блог пост сме говорили за тях и какво ги направи толкова популярни за това няма да разтягаме локуми и нека видим кои са продуктите в тази категория:

-Играчки за обучение

-Играчки за дъвчене

-Плюшени играчки

-Въжени играчки

Все повече хора избират да си вземат куче за домашен любимец и търсенето на подобен тип играчки расте. За това насочването към такъв тип продукти може да донесе високи резултати с правилната стратегия.3.Батерии за лаптопДа няма грешка! Все повече хора работят дистанционно и понякога се налага да подменим батерията на нашия лаптоп или да възродим стар такъв. Или пък просто да имаме резервна докато пътуваме, в случай че няма къде да заредим лаптопа.
 И тъй като индустрията с компютрите е доста голяма вероятноста точно този тип продукт да пробие също е голяма.
Но голямото „но“ идва с доверието на клиентите към вас. За да продавате такъв тип продукт трябва да сте прозрачни и да продавате само висококачествени батерии дори и от 3-ти страни производител.4. Чаши


През последната година се разви един тренд в които хората започнаха да търсят този продукт доста. Все повече хора предпочитат да си направят коктейл у дома или шотове за гостите което увеличи продажбите на този продукт, който го има във всеки дом. Но нека видим кои са най-търсените:

-чаши за шотове
-чаши за коктейли
-чаши за уиски(или друг вид алкохол)
-чаши за безалкохолни напитки

Не е странно че чашите за шотове са на челна позиция, тъй като шотовете са предпочитани по събиранията, купоните както и в клубовете.  Походящи за почти за всичко.

5.Аксесоари за смарт часовници

Защитен екран с покритие 2 в 1 + калъф за Apple Watch Series 7, Belkin, ПрозраченТова са от тези продукти които имат висок марджин и самия пазар е доста обширен, тъй като таргет групите са много: от просто хора които търсят аксесоари или такива които търсят китове за ремонт.  Като тенденцията е да се разраства, тъй като смарт часовниците стават все по достъпни с всяка изминала година.
А ето и топ продукти от които може да избирате:

-Комплекти за ремонт на часовници
-Каишки за часовници
-резервни стъкла
-кейсове(предпазни кутии)

Тук има много продукти, от които хората се интересуват и биха били печеливши но трябва пишем вечно за да ги избройм.

Ако пък искате да започнете свой бизнес и нямате времето да се справите с всичко. Може да се обърнете към нас за изработката на онлайн магазин, стратегия и проучване на пазара към който сте се насочили.  Тук сме за да ви изслушаме и да ви помогнем. Свържете се с нас още днес!

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки