Назад

Какво е Shopify Market pro и какви са предимствата му?

Продажбите в международен план представляват най-голямата възможност за растеж на бизнеса.Въпреки че възможностите на международните пазари са безкрайни е много трудно те да бъдат превзети. И не защото са пренаситени!

Бизнесите  трябва да се справят с митнически ограничения, вносни мита, данъци, нестабилност на валутата и измами с всеки нов пазар, на който продават. Не само, че всеки пазар има свои собствени уникални местни данъци и разпоредби, но всеки пазар има различни очаквания към онлайн пазаруването.  Свързвнето с доставчици също е ключово тъй като днешния потребител не иска да чака повече от 10-15 дни за доставка. Всички тези процеси  често водят до това, че бизнесите пропускат ключови възможности за растеж и оставят пари на масата. Ето защо Shopify пусна Shopify Markets Pro, решение, което помага на бизнеси от всякакъв размер да растат в международен мащаб.

Markets Pro в момента е в ранен достъп и скоро ще бъде достъпен за всички!Какво всъщност представлява Shopify Market Pro?Shopify Markets Pro
е решение „всичко в едно“, което помага на бизнесите да навлязат на стотици пазари само с няколко кликвания.
Бизнесите, които използват Shopify Markets, имат достъп до фунцкии които им позволяват да локалиризират клиенти , да могат да продават международно и да управляват пратките си и да избират цени за доставки.

С Markets Pro бизнесите получават всички тези възможности, с допълнителен достъп до управление на пасивите като предплатени мита и защита от измами, автоматизирана локализация за по-добро изживяване на купувача и предварително договорени международни тарифи за доставка, всички пакетирани в едно просто готово решение.

Ако все още нямате изграден онлайн магазин на Shopify, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация.

Накратко плюсовете на Shopify Market Pro са:

-Събиране и подаване на международни данъци, за да се гарантира спазването на международните закони.

-Събиране на такси при плащане, премахване на изненадващи такси при доставка за купувачи.

-Прехвърляне на мита на превозвачи и митнически агенции и гарантиране за тях, така че търговците да не се притесняват за несъответствия.

-Автоматизирано управление на ограниченията, така че глобалните купувачи могат да преглеждат само продукти, които имат право да купуват в своя регион.

-Гарантирани валутни курсове за възстановяване на суми, позволяващи на бизнеса да предлага местни валути без излагане на риск от колебание на валутата.

-Откриване на международни измами и покритие от загуби при връщане на плащане.

Накратко Markets Pro управлява всичките ви международни транзакции, което означава, че Shopify ще се погрижи за всички сложни отговорности, които идват с него.

За бизнеса остава единствено да се съсредоточи върху своето разрастване и изграждането на по голяма аудитория и клиенти.
 
Услугата ще е достъпна за всички планове които Shopify предлага като със сигурност ще се заплаща допълнително. Но нашето мнение е че ако искате да ви видят по света цената със сигурност ще си заслужава. А ако искате да научавате всичко най-ново и да сте първи: Абонирайте се за нашия имейл бюлетин!


Ние от Webness ви пожелаваме приятно прекарване на празничните дни.