Назад

Какво е Shopify Partner и какво предлагаме като Shopify партньор

От няколко дни говорим предимно за Shopify като платформа и какво предлага и е време да споменем че сме част от тяхната партньорска програма, с която ще ви запознаем днес.


Ще преминем от стъпката какво е Shopify partner program и до защо трябва да се възползвате от услугите на агенция която е част от тази програма!?Какво точно е Shopify Partner и как работи?Shopify partner
е програма, която ви дава възможност да се свържете с Shopify и да използвате платформата за електронна търговия за създаване на уебсайтове, теми и приложения.  Както и да предложите по добро изживяване за вашите клиенти.

-Като Shopify Partner вие имате безплатен достъп до всички платени ресурси за създаване на онлайн магазини за вашите клиенти. 

-Отстъпки при закупуването на теми което води до по ниски разходи за вас и вашите клиенти.

-Можете да се възползвате от безплатните обучения и сертификации в Shopify Partner Academy, които ще ви помогнат да подобрите вашите умения и да докажете вашата експертиза пред клиентите.


-Можете да получавате информация за продуктовата стратегия на Shopify, преглед на предстоящите функции и поддръжка от Shopify за бързо решаване на въпроси, които вие или вашите клиенти може да имате.

-Използвате пълната среда за разработка на магазини, за да създавате колкото магазини или тествате колкото приложения или теми искате за неограничен период от време(Тук трябва да се отблежи че след официално пускане на магазина клиента ще трябва да заплати избрания от него абонаментен план)

– Създаване на електронни теми и приложения – като Shopify partner можете да разработвате и публикувате свои собствени теми и приложения за Shopify и да ги предлагате на милиони търговци, които използват платформата.

Накратко казано ако се възползвате директно от услугите на Shopify вие ще трябва да се справите сами с всички трудности и да заплатите така или иначе доста скъпите теми и приложения от които се нуждае вашия онлайн магазин.  Но ако се доверите на услугите на сертифициран Shopify Partner единствената грижа която ще имате е да си направите кафе докато чакате агенцията да си свърши работата.Но какво можем да ви предложим ние във връзка с гореизброеното?Ние сме агенция за уеб дизайн и разработка, която има богат опит и знания в създаването на Shopify магазини.
И сме официален Shopify partner с  достъп до всички ресурси и инструменти, които Shopify предлага на своите партньори.

Предлагаме пълноценна услуга за изработка на вашия онлийн магазин( включително и дропшипинг) която включва:

– Консултация и анализ на вашите цели, нужди и предпочитания

– Избор на подходяща тема от Shopify Theme Store или създаване на индивидуален дизайн по ваша заявка.

– Настройка на всички необходими функции и опции за вашия магазин – продукти, колекции, доставка, плащания, инвентар и др.

– Персонализация на дизайна и функционалността на вашия магазин с помощта на Shopify Liquid, HTML, CSS и JavaScript.

– Интеграция с различни приложения и услуги от Shopify App Store или други източници, които да разширят възможностите на вашия магазин.

– Тестване и оптимизация на вашия магазин за скорост, сигурност и SEO

– Обучение и поддръжка след пускането на вашия магазин.


С нас можете да имате Shopify магазин, който не само изглежда страхотно, но и работи безпроблемно. Ние ще се погрижим за всички технически детайли, така че вие да можете да се фокусирате върху растежа на вашия бизнес. Ако сте готови да започнете своето приключение със Shopify, свържете се с нас днес. Ние ще ви предложим безплатна консултация и оферта за изработка на Shopify магазин според вашите изисквания.

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки