Назад

Бъдещето е в онлайн услугите и онлайн търговията

Историята е свидетелство за факта, че търговията е била в постоянно състояние на еволюция. Времето, когато транзакциите между търговци можеха да отнемат дни, седмици, а в някои случаи дори месеци, но днес нещата са много различни – днес транзакциите се извършват в рамкките на няколко секунди.

Само преди около десетилетие банковите депозити и тегления трябваше да се извършват физически чрез посещение на най-близкия клон и прекарване на почти половин ден в опашка. Докато днес всяка дейност може да се извърши онлайн в рамките на няколко секунди. Не е трудно да се види темпото с което се развиваме.

С настъпването на интернет ерата, човешкият живот се улеснява в пъти повече. Днес по-голямата част от времето ни прекарваме онлайн, било то за покупки, извършване на проучвания или работа. Нашите онлайн дейности включват широк набор от неща като закупуване на продукт, регистрация за услуга, четене на статии, забавление и множество други неща.

Не е тайна, че по-голямата част от потребителите са онлайн и фирмите вече са открили необходимостта да се срещат с клиенти там, където са те. Днес от компаниите се изисква да включат бизнеса си онлайн, с изработка на уеб сайт и брандиране на всяка цена. Наличието на уебсайт на компанията и присъствие в социалните медии е от съществено значение за собствениците на фирми от всякакъв размер. Бизнес, който не притежава уебсайт през 2022 г., пропуска напредък и растеж.

Очевидна нужда от изработка на сайт

Ако управлявате микро, малка, средна компания или искате да развиете вашият бизнес, за да стане по-конкурентен – имате нужда от уеб сайт, който да бъде намерен в морето от компании там. По-голямата част от населението в света, приблизително 90%, използва интернет за извършване на ежедневни дейности като пазаруване, забавление и дори банкиране, разбира се не е изненада, че повечето използват мобилни устройства.

Числа като тези са от голямо значение за компаниите да станат технологични чрез партньорство с компания за уеб разработка. Уеб изработката в България напредна изключително много през последните няколко години и става все по-фокусирана върху хората.

Развитие на технологиите – приливи и отливи

Преди известно време сайтовете не правеха нищо друго, освен да предоставят куп информация на посетителите, без да обръщат внимание на потребитеското изживяване. Концепции като уеб дизайн, потребителски интерфейс, навигация и т.н. не съществуваха.

Уеб разработката днес е силно ориентирана към изучаване и анализ. Изисква експертни познания по темата и включва редица елементи като програмиране, публикуване, управление на бази данни, дизайн, изработка и други. Технологията е в постоянна еволюция, уеб стандартите непрекъснато се променят и осведомеността играе решаваща роля в създаването на подходящи и функционални технологични решения.

Ето защо повечето ориентирани към печалба компании от всякакъв размер предпочитат да си сътрудничат с компания за уеб изработка, за да им съдействат да постигнат своите технологични цели. Webness е една от най-известните агенции за уеб изработка  и предоставя услуги, които добавят стойност към вашата компанията, както и непрепрекъсната ангажираност в дългосрочен план.