Изработка наонлайн магазин

Изградете онлайн бизнеса си с нас
Ние ще помогнем на вашия онлайн магазин да предостави очакваното интерактивно преживяване на клиентите ви

Всеки изработен сайт от нас е с гаранционен период с безплатна техническа поддръжка.

За да ви изготвим оферта за изработка на онлайн магазин, моля попълнете нашият въпросник .

Дизайн

UX UI дизайн

Ние изграждаме високоефективни, с красив и семпъл дизайн онлайн магазини на платформата на Shopify, Magento, Opencart и Woocommerce. Нашият екип с персонализирани решения ще подобрят текущата ви уеб ефективност и ще привлекат нови клиенти към вашия онлайн магазин.
 • Персонализиран уеб дизайн
 • Дизайн насочен към потребителя
 • Удобен и завладяващ дизайн за всички устройства
 • Многоезичен
Поддръжка

Поддръжка на онлайн магазин

Услугите за поддръжка на онлайн магазина са абсолютно необходими. Всеки CMS , както всеки друг софтуер, пуска актуализации за подобряване на производителността на платформата и цел сигурност, всеки месец. При нужда от нашите услуги за поддръжка на онлайн магазина ви, ние можем да ви съдействаме и да гарантираме, че вашият онлайн магазин ще работи добре, след промените.
 • Защита на онлайн магазим
 • Актуализиране на информация
 • Добавяне на функционалност
 • 24/7 Надеждна поддръжка
SEO

SEO за онлайн магазина ви

Изграждането на онлайн магазин на Shopify и Woocommerce е стандарт за отзивчивост към активността на потребителите. Скоростта на зареждане на страниците, каталога и отделните блокове винаги ще задоволи вас и вашите клиенти.
 • Технически SEO одит
 • Цялостна оптимизация
 • Бърз и модерен онлайн магазин

Технологии и платформи,
с които работим

Използвайки Shopify и тяхната ориентирана към бизнеса платформа за управление на уебсайт за електронна търговия, ние създаваме персонализирани дизайни, които да работят добре с тази стабилна платформа.

Когато заявката за електронна търговия е по-ориентирана към съдържанието, отколкото към продукта, ние използваме WordPress и WooCommerce, за да разработим необходимите функции. Изработката включва хостинг пакет и изграждане на имейл акаунти.

За корпоративно ниво по отношение на продуктови каталози, скорост и цялостна интеграция на функции ние разработваме тези специфични сайтове за електронна търговия в Magento. 

Стъпки при изграждане на дизайн

Коя платформа трябва да използвате за развитието на вашата електронна търговия? - Това зависи от редица фактори около модела и операциите на вашия бизнес.

Един нашите консултанти ще може да оцени нуждите на онлайн магазин за вашия бизнес и след това ще да предложи идеалната платформа, с която е най-удачно да развивате бизнеса си.

 

 

Потребителското изживяване (UX) на вашия сайт трябва да бъде лесно за навигиране и разбиране за вашите потребители. Нашият екип ще работи в тясно сътрудничество с вашия бизнес, за да разработи потребителско изживяване, което ще насочва потребителите да се ангажират със съдържанието на сайта; и ги стимулират да купуват, така че вашият онлайн магазин да увеличи продажбите. 
Освен това ще гарантираме, че потребителският интерфейс (UI) също е лесен за вътрешния персонал за управление на продукти, доставки, плащания и общите оперативни настройки на вашия онлайн магазин.

Разработване на одобрените дизайни и внедряване на функции на и интегриране на API, софтуер или конфигурации на трети страни. След това първоначалната компилация се проверява вътрешно за QA и се изпраща на клиента за окончателен преглед.

-Разработка
- Интеграции на трети страни
- Осигуряване на качество при тестване
- Осигуряване на бързина на зареждане на страниците и цялостна защита на сайта

Какви са предимствата на изработен онлайн магазин от нас?

Най-важната част от начина, по който разработваме решения за електронна търговия, е да вземем предвид бизнес операциите, в които те са интегрирани. Нашите решения за електронна търговия ще помогнат на вашия бизнес: 

Да осигурите отлично онлайн обслужване на клиенти, лесно проследяване и управление на данни, които имат значение за вашия бизнес, лесно осъществяване на продажби, по-автоматизирани, интеграция със системи и работни процеси на трети страни, управление на доставки, инвентара, дистрибуцията, продажби, мърчандайзинг и снабдяване.

 

 

FAQ

Въпроси и отговори

Колко време отнема изграждането на онлайн магазин?

Изграждането на информационен уебсайт обикновено отнема 10 дни, докато изграждането на онлайн магазин може да отнеме един месец.

Какъв е работният процес за изграждане на онлайн магазин?

Процесът обикновено започва с безплатна консултация, последвана от създаване на оферта въз основа на бюджета на клиента. След това се създава план на проект с индивидуален ръководител на проекта и се стартира дизайнът на уебсайта, като предварително се използва маркетингов екип, който да създаде съдържание, насочено към потребителите. След потвърждение от страна на клиента се пристъпва към изработка и добавяне на функционалности, като целият процес се вижда от страна на клиента в реално време. Клиента има достъп и до нашата менъджънт програма, и виждайки прогреса по  израгждане на онлайн магазина му се създава доверие и прозрачност м/у двете страни.

Какво определя цената за изработка на онлайн магазина?

Цената на един онлайн магазин се определя от функционалностите, които ще включва, оптимизацията и времето, инвестирано в разработката.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин