Вашият сайт в приложение

Изработка и дизйн на приложение

Отделете минута, за да научите какво ни прави различни.

Предимство

Приложенията са удобен начин за контролиране на доставката на вашето съдържание и предлагат по-добро мобилно изживяване.

Висок трафик на потребители

Ако проверите трафика на уебсайта си в Google Analytics , тогава ще видите, че голям брой потребители влизат в уебсайта ви от своите мобилни телефони.

Най-лесният начин да гарантирате, че мобилните потребители имат най-доброто изживяване на вашия уебсайт, е като го конвертираме в мобилно приложение.

Бърз достъп

Вместо да посещават уебсайта ви в браузър, потребителите могат да стартират приложението ви от началния си екран, за да получат достъп до любимия си блог, онлайн магазин , уебсайт или новинарски сайт.

Mobile APP

Увеличете бизнеса чрез мобилно приложение

Мобилните приложения допълват и укрепват вашите бизнес цели, позволявайки ви да продавате повече, да комуникирате по-добре и да изградите лоялност към марката. След конвертиране на сайта ви в мобилно приложение можете да публикувате уебсайта си в App Store и Google Play. Разбира се клиентите ви могат да го ползват и през браузъра.
Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин