Онлайн маркетинг

LinkedIn реклама

LinkedIn е професионална мрежова платформа, която предлага изобилие от възможности за бизнеса да се свърже с целевата си аудитория и да постигне своите маркетингови цели.
linkedin-reklama-webness

Linkedin Marketing

Какво предлагаме ние за по успешна Linkedin реклама!

Нашият екип от експерти е специализиран в използването на LinkedIn за постигане на резултати за нашите клиенти, включително:

РАЗПОЗНАВАЕМОСТ
Повишаване на познаваемостта на марката
ТРАФИК И РЕКЛАМА

Увеличаване на трафика на уебсайта и създаване на кампании със спонсорирано съдържание

КЛИЕНТИ

Генериране на потенциални клиенти

БИЗНЕС СТРАНИЦА

Създаване на фирмена страница и разработване на маркетингова стратегия за съдържание

GOOGLEADS-webness
С фокус върху предоставянето на висококачествени, целенасочени маркетингови решения, ние се ангажираме да помагаме на нашите клиенти да постигнат своите бизнес цели.
FAQ

Въпроси и отговори

Какво е Social Media маркетинг?

Social Media маркетингa е процес на популяризиране на продукт или услуга с помощта на социални медийни платформи, като Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и други. Целта на този вид услуга е да се достигне до целева аудитория и тя да се ангажира, за да стимулира реализациите и да изгради информираност за бранда.

Какви са ползите от Social Media маркетингa за бизнеса?

Ползите от Social Media маркетингa за бизнеса могат да включват повишена видимост и обхват на бранда, подобрена ангажираност на клиентите, подобрено насочване и персонализиране на клиенти, рентабилна реклама и възможност за измерване на успеха на маркетинговите усилия в реално време.

Каква е цената на Social Media маркетингa?

Цената на Social Media маркетингa  може да варира в зависимост от обхвата на кампанията, размера на бизнеса и целевата аудитория. Някои фактори, които могат да повлияят на разходите включват използваните платформи и типовете рекламни формати.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки