Онлайн маркетинг

Изготвяне и проследяване на Google реклама

Нашият екип в StudioWebNess е специализиран в разработването и изпълнението на ефективни кампании в Google Ads, които стимулират трафик, потенциални клиенти и продажби.
google-reklama

Реклама в Google

Какво предлагаме ние за по успешна гугъл реклама!

Нашият подход базиран на данни гарантира че вашите кампании са оптимизирани за възможно най-добрата възвръщаемост на инвестициите.
ПРОУЧВАНЕ И СТРАТЕГИЯ

Разширете своето онлайн присъствие с персонализирани реклами. Гъвкаво ценообразуване за Google Ads според вашия бюджет.

МОНИТОРИНГ НА КАМПАНИИТЕ
Непрекъснато проследяване и оптимизиране на ефективността на вашите рекламни кампании.
ЗАВЛАДЯВАЩО СЪДЪРЖАНИЕ

Завладяващо писане на рекламни текстове, базирани на задълбочени проучвания и предварителна стратегия

СИГУРНА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ

Задълбочено проучване и избор на ключови думи. Усъвършенствани стратегии за насочване на клиентската аудитория и офертиране.

GOOGLEADS-webness

Google Ads (известна преди като Google AdWords) е рекламна платформа с плащане на клик (PPC), която позволява на бизнесите  да се рекламират на страниците с резултати от търсачките на Google  и други техни услуги.
С Google Ads можете да достигнете до потенциални клиенти в точния момент, когато търсят продукти или услуги като вашите.

FAQ
Въпроси и отговори
Какво представлява Google Ads?

Google Ads е рекламна платформа с плащане на кликване, която позволява на фирмите да показват своите реклами в Google и неговата рекламна мрежа. Рекламодателите създават реклами, избират ключови думи, свързани с техния бизнес, и насочват рекламите си към потребители, които търсят по тези ключови думи.

Как работи Google Ads?

Google Ads работи, като позволява на фирмите да създават и показват реклами на потребители, които търсят по ключови думи, свързани с техния бизнес. Рекламодателите наддават за ключови думи и, ако тяхната реклама е избрана за показване, те плащат такса всеки път, когато потребител кликне върху тяхната реклама. Рекламите се показват в горната част на резултатите от търсенето с Google или на уебсайтове в мрежата на Google.

Каква е цената на Google Ads?

Цената на Google Ads зависи от няколко фактора, включително сумата на офертата, конкуренцията за ключовите думи, целевата аудитория и рекламния формат. Средно фирмите могат да очакват да плащат от $0,28 до $9,99 или повече на кликване, но цената може да бъде много по-висока за силно конкурентни ключови думи.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти