Онлайн маркетинг

Имейл маркетинг

Ефективните кампании изискват дефинирана целева аудитория, ясно послание и ангажиращ дизайн.

Email-marketing-webness
Имейл маркетинг

Ние ви предлагаме:

Имейл маркетингът е ефективен начин за достигане и ангажиране с вашата целева аудитория.

ПРОУЧВАНЕ И СТРАТЕГИЯ
Персонализирани стратегии за имейл маркетинг въз основа на вашите конкретни цели и целева аудитория.
АНАЛИЗ НА КАМПАНИЯТА
Задълбочени анализи и отчети за измерване на успеха на вашите кампании.
ДИЗАЙН

Професионален имейл дизайн и създаване на съдържание

ИНТЕГРАЦИЯ

Безпроблемна интеграция с други маркетингови канали, уеб сайта или онлайн магазин.

GOOGLEADS-webness

Имейл маркетингът е директен подход за популяризиране на продукти/услуги, повишаване на осведомеността за марката, изграждане на взаимоотношения с клиенти и стимулиране на трафика на уебсайта чрез изпращане на съобщения до целева аудитория.

FAQ

Въпроси и отговори

Какво е имейл маркетинг?

Имейл маркетингът е форма на директен дигитален маркетинг, който включва изпращане на имейли до целева аудитория с цел популяризиране на продукт, услуга или бранд. Това е рентабилен начин за достигане и ангажиране с голяма аудитория, изграждане на информираност за бранда и стимулиране на реализации.

Какви са предимствата на имейл маркетинга?

Ползите от имейл маркетинга могат да включват повишена видимост и разпознаваемост на бранда, подобрена ангажираност на клиентите, възможност за насочване към специфични аудитории, по-високи честоти на отваряне и кликване в сравнение с други форми на маркетинг и ефективност на разходите.

Каква е цената имейл маркетингът?

Цената на имейл маркетинга може да варира в зависимост от размера на имейл списъка, честотата на изпращаните имейли и инструментите, използвани за управление на имейл кампанията. Цената също може да варира в зависимост от нивото на персонализиране и включването на разширени функции, като автоматизация и A/B тестване.

Ние сме тук за вас

Искате ли да поговорим за вашият онлайн проект?

Ние сме креативен и иноваторски екип, който се вълнува от вашите уникални идеи. Ще ви помогнем с изграждането на идентичност, чрез изграждане на уникален UI/UX дизайн, както и стабилен уеб сайт и онлайн магазин

Този уеб сайт използва бисквитки, за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване Политика за бисквитки

Позвънете
Запази час
Проекти